Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Akıllı ev ürünleriyle hayat daha kolay

LG’nin akıllı ev ürünleri sayesinde tüketiciler ev aletlerini tek tuşla rahat şekilde kullanabiliyor. LG Electronics, elverişli kullanım öze...

LG’nin akıllı ev ürünleri sayesinde tüketiciler ev aletlerini tek tuşla rahat şekilde kullanabiliyor.

LG Electronics, elverişli kullanım özelliği ile geliştirilen akıllı ev ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturarak hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu ürünler sayesinde tüketiciler dışarıdayken çamaşır makinelerini çalıştırabiliyor, buzdolabında neler olduğunu kontrol edebiliyor veya elektrik süpürgelerini açabiliyor. Kullanıcılar ayrıca LG Smart TV ve Sihirli Kumanda ile oturduğu koltuktan çamaşır makinesini veya fırınını kontrol edip çalıştırabiliyor. LG ürünlerinin yoğun olarak kullanıldığı Kore ve ABD gibi yerlerde geçerli olan bu uygulamaların zaman içinde diğer ülkelere de yayılması bekleniyor.

Akıllı buzdolabı
LG akıllı sistemin ilk göze çarpan ürünü, buzdolabını tamamen bir yemek yönetim sistemine çeviren bir özellik olan Smart Manager (Akıllı Yönetici). Tüketiciler, LCD panel ve akıllı telefonlarından buzdolabının kapısını açmadan içinde ne olduğunu görebiliyorlar. Kullanıcılar aynı zamanda, dolaptaki gıdaların son tüketim tarihlerine ulaşırken Smart Manager sayesinde dolapta yer alan malzemelerle hangi yemeklerin pişirilebileceğini öğrenebiliyorlar. Diğer yandan, LG akıllı buzdolabı otomatik olarak akıllı enerji tasarrufu sağlayarak sıcaklık ayarını da düzenleyebiliyor.

Wi-Fi/NFC’li akıllı çamaşır makinesi
LG akıllı çamaşır makinesi, Wi-Fi ve NFC sayesinde kullanıcıyı yeni yıkama programı yüklemeleriyle ilgili teknik özellikler konusunda uyarıyor. Ürün, durulama ve bebeğin çamaşırlarının sterilize edilmesi hakkında da kullanıcıyı bilgilendiriyor. Bu akıllı çamaşır makinesinin bilgileri kullanıcıya akıllı telefon aracılığıyla da vermesi mümkün. Diğer yandan sesle kumanda edilerek programları düzenlenebilirken TV’den de çalıştırılıp durdurulabiliyor.

Akıllı Hom-Bot: Elektrik süpürgesinin de ötesinde
Wi-Fi bağlantısı ve akıllı telefon sayesinde, kullanıcılar evlerinin ne zaman temizlemesini istiyorlarsa, o zaman dilimine Hom-Bot’u kurabiliyorlar. Gelişmiş özellikleri ile Hom-Bot, aynı zamanda yine akıllı telefon ekranı ile üzerinde bulunan kamerasından izlenebiliyor ve LG Smart TV ile kumanda edilebiliyor.

Akıllı fırın
Yemekleri akıllı şekilde pişirebilmek için tasarlanan akıllı fırın sayesinde kullanıcılar Wi-Fi üzerinden fırınlarının durumunu ve yemek tariflerini, pişirme şeklini öğrenebiliyorlar. Diğer akıllı ev aletlerinde de olduğu gibi bu akıllı fırın da LG Smart TV ve akıllı telefon aracılığı ile sesle kumanda edilebiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe