Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dört mevsim mangal keyfi

Mangal keyfi yapmak için yazı beklemeye gerek yok.  Akel Elektrikli Izgara sayesinde evde birbirinden lezzetli, kebaplar, et, tavuk ve balık...


Mangal keyfi yapmak için yazı beklemeye gerek yok. 

Akel Elektrikli Izgara sayesinde evde birbirinden lezzetli, kebaplar, et, tavuk ve balık ızgaralar yapmak mümkün. Kokusuz ve dumansız pişirme özelliğine sahip Akel Elektrikli Izgara, çıkarılabilir rezistansı sayesinde elde ya da makinede kolaylıkla yıkanabiliyor

Akel Elektrikli Ev Aletleri, hem sağlıklı beslenmek hem de dört mevsim mangal keyfi yaşamak isteyenler için Akel Elektrikli Izgara’yı üretti. Kapaklı oluşu sayesinde et, tavuk, balık ve kebapları 15-20 dakikada mükemmel pişiren Akel Elektrikli Izgara, yemeklerin lezzetini de tam olarak koruyor. 

Pişirme üstten olduğu için duman ve koku yapmayan Akel Elektrikli Izgara sayesinde etler tam kıvamında pişerken, içlerindeki suyu muhafaza ettiği için yumuşak ve lezzetli oluyor. Çıkarılabilir rezistansı sayesinde elde ya da makinede kolaylıkla yıkanabilen Akel Elektrikli Izgaraların beş farklı modeli bulunuyor.

Evde piknik
Mangal keyfi yaşamak için yazı beklemeye ya da pikniğe çıkmaya gerek kalmadığını söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Akel Elektrikli Izgara sayesinde mutfağınızda da et, tavuk, balık ve kebap pişirebilirsiniz. Izgara sebze yapabilirsiniz” dedi. Gümüşoluk, Akel Elektrikli Izgara’nın 60 liradan başlayan fiyatlarda satışa sunulduğunu açıkladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe