Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta Az İş, Çok Eğlence!

Gününün neredeyse yarısını mutfakta geçiren bayanları düşünen Tefal; Fresh Express Plus ile mutfakta geçirilen zamanı kısaltıyor! Rendeleme ...

Gününün neredeyse yarısını mutfakta geçiren bayanları düşünen Tefal; Fresh Express Plus ile mutfakta geçirilen zamanı kısaltıyor!

Rendeleme ve dilimleme işlemini dert olmaktan çıkarıp keyifli hale getiren Fresh Express Plus ile mutfakta daha az yorulup daha çok eğlenmek mümkün…

Kolay çıkarılabilir 5 farklı bıçağıyla tek hareketle dilimlemeyi ya da rendelemeyi kolay hale getiren Fresh Express Plus ile tek yapmanız gereken tuşa basıp istediğiniz sebze veya meyveyi hazneye atmak… Gerisini Fresh Express Plus halleder!

Birbirinden lezzetli salatalar, yemekler, tatlılar… Rendeleme ve dilimleme işlemi gerektiren her tür öğün için Fresh Express Plus mutfaktaki en büyük yardımcı olacak. Renkli ve ergonomik kompakt tasarımıyla da mutfağa neşe getirecek olan Fresh Express Plus ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak, daha az yorulup, daha çok eğleneceksiniz!

Fresh Express Plus; ince dilimleyici, dalgalı kesim, kalın rende, ince rende, peynir rendesi, kalın dilimleyici fonksiyonlarına sahip.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe