Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakların havasını değiştiriyor

Cam ön yüzeyli ve eğimli tasarımı, dünyaca ünlü RedDot Tasarım Ödülü’ne layık görülen Bosch DWK09M760 duvar tipi davlumbaz, siyah rengin asa...


Cam ön yüzeyli ve eğimli tasarımı, dünyaca ünlü RedDot Tasarım Ödülü’ne layık görülen Bosch DWK09M760 duvar tipi davlumbaz, siyah rengin asaletiyle birlikte mutfaklara eşsiz bir zarafet katıyor.

Estetik tasarımının yanı sıra yüksek emiş gücü, bulaşık makinesinde yıkanabilen çelik yağ filtresi, metal ve karbon filtre için doluluk göstergesi gibi özellikleri ile kullanım kolaylığı ve zaman tasarrufu sağlıyor. Üstelik, siyah renkli Bosch ankastre ocak ve fırınlar ile çok uyumlu bir şekilde kombinlenerek, set halinde mutfağa ayrı bir zerafet katıyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, eğimli cam kapaklı tasarımı ile dünyanın en prestijli tasarım ödülleri RedDot 2012’de ödüle layık görülen DWK09M760 duvar tipi davlumbaz ile mutfakların havasını değiştiriyor. 

Siyah ve paslanmaz çeliğin şık birleşiminden oluşan cam ön yüzeyli ve eğimli tasarımı ile mutfaklara göz alıcı bir estetik görünüm kazandırıyor. Ödüllü tasarımının yanı sıra yüksek emiş gücü ile mutfakta kötü kokulardan eser bırakmazken, Bosch’un siyah ankastre ocak ve fırınları ile şıklıkla kombinlenebiliyor.

Mutfakların havasını değiştiren tasarım ve özellikler
Bosch DWK09M760 duvar tipi davlumbaz, ödüllü bir tasarımı mutfağında kullanmanın ayrıcalığını yaşamak isteyenler için hem şık hem de çok özel bir alternatif oluyor. Estetik görünümü ve şıklığı ödülle tescillenen Bosch DWK09M760 davlumbaz, 355 Watt’lık güç seviyesi, maksimum 560 m3/h yüksek emiş gücü ve bir yoğun, üç güç kademesi ile kötü kokuları mutfaklardan uzaklaştırıyor. Dokunmatik tuşları ve elektronik kumandası ile büyük kullanım kolaylığı sunuyor. Bosch DWK09M760’ın çelik yağ filtresi bulaşık makinesinde yıkanabildiğinden son derece konforlu ve zaman tasarrufu sağlıyor. Davlumbaz, ayrıca, metal ve karbon filtre için doluluk göstergesine de sahip.

Şıklığı ve teknolojisiyle göz kamaştıran mutfaklar
Bosch DWK09M760 duvar tipi davlumbaz, siyah rengin asaletinden ve şıklığından vazgeçemeyenler için ideal bir seçenek. Ayrıca, siyah renk ankastre ocak ve fırınlarla da mükemmel uyum sağladığından, mutfaklarını yenilemek isteyenler için ideal bir alternatif oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe