Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı ve lezzetli tahıl taneleri

Sağlıklı beslenme konusundaki vizyonunu ürünlerine yansıtan Puratos, tahıl taneli ekşi hamuru Sapore Softgrain Multigrain’i ustaların beğeni...


Sağlıklı beslenme konusundaki vizyonunu ürünlerine yansıtan Puratos, tahıl taneli ekşi hamuru Sapore Softgrain Multigrain’i ustaların beğenisine sunuyor.

Ekmek, pasta ve çikolata alanında ürettiği ürünleriyle sağlıklı beslenmeye önem veren Puratos, Softgrain ile sağlık ve lezzeti bir araya getiriyor. Ekşi hamur içerisinde pişirilmiş, 7 çeşit tahıl tanesi (çavdar taneleri, susam, ay çekirdeği, haşhaş, buğday taneleri, yulaf) içeren ürün 7 kg’lık kovalarda pazarın beğenisine sunuluyor. Tam tahıl tanelerinden gelen lifler ve mineraller ekmeğin besleyiciliğini artırıyor, ekşi hamurdan gelen lezzet ise ekmeğe suda şişirilmiş tahıllara oranla üstün bir lezzet veriyor. Bunun yanı sıra tahıl tanelerinin içerdiği nem, ekmeğin daha uzun süre taze ve nemli kalmasını sağlıyor.


Kullanıma hazır, eşsiz lezzete sahip bu ürünün bir başka avantajı da; fırıncıları bir gece önceden tahıl ıslatma derdinden kurtararak zamandan tasarruf sağlamasıdır. Ayrıca, tahıl taneleri yüksek ısıda pişirildiğinden ürün küflenmeye daha dayanıklı. Püre kıvamında olan Softgrain, farklı hamurlara değişik oranlarda eklenerek ustalara çok çeşitli ekmek yapma imkânı tanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe