Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

'Möö deme bana' dedi dikkatleri üzerine çekti

Muratbey’in inovatif ürünü Burgu’nun büyük ses getiren ve beğeni toplayan sıra dışı reklam filmi tekrar yayında. İneklerin bize sadece muciz...

Muratbey’in inovatif ürünü Burgu’nun büyük ses getiren ve beğeni toplayan sıra dışı reklam filmi tekrar yayında. İneklerin bize sadece mucizevi sütlerini sundukları, buna karşın peynir yapmanın insan zekasının ürünü olduğunun mizahi bir dille anlatıldığı Reklam Filmi’nde geçen “Möö deme bana” cümlesi dillere pelesenk oldu.

Muratbey’in inovatif ürünü Burgu’nun ses getiren sıra dışı reklam filmi tekrar TV’lerde yayınlanmaya başladı. “Möö deme bana” cümlesi, “Artizler” kelimesi ile dilden dile dolaşmaya başlayan ve dikkatleri üzerine çeken Burgu’nun reklam filmi, büyük küçük herkesin beğenisini topladı. Reklam filmi yayınlandığı günden bugüne kadar Facebook üzerinden 525 bin kişiye ulaştı.

“Peynire zeka kattık, Muratbey Burgu’yu yaptık” sloganının işlendiği, ineklerin sadece mucizevi sütlerini sundukları, buna karşın peynir yapmanın insan zekasının ürünü olduğunun mizahi bir dille anlatıldığı Reklam Filmi’nde üstün lezzeti ve benzersiz formuyla Muratbey Burgu’nun inovatif yönü de vurgulanıyor.



Muratbey Burgu Reklam Filmi from Terra Film House on Vimeo.

Dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan Burgu, az tuzlu oluşu, doğallığı ve benzersiz lezzetiyle damak zevkine düşkün yetişkinlerin, besleyici değerleri ve eğlenceli formuyla çocukların keyifle tüketecekleri çok özel bir ürün. Hem ana öğünlerde hem de atıştırmalık olarak ara öğünlerde günün her saati aranan bir peynir olan Burgu, şekil olarak da birçok sunum ve ikram pratiklerine imkan sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe