Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Döneri Dünya’ya tanıtan Baydöner, Mall Of İstanbul’da!

Döneri dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerleyen Baydöner, yurt dışı ve yurt içi yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Son restor...

Döneri dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerleyen Baydöner, yurt dışı ve yurt içi yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Son restoranını Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Mall of İstanbul’da açan Baydöner, yurt içindeki toplam şube sayısını 74’e çıkardı.

Türk ağız tadının vazgeçilmezlerinden olan İskender döner ve döneri, dünya çapında bir markaya dönüştürmek için yola çıkan Baydöner, gösterişli ve şık restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Türkiye’nin en yaygın restoran zinciri olan Baydöner, son yatırımını Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden birinde yaptı. 

Mahmutbey’de TEM Otoyolu kenarında yer alan Mall Of İstanbul’da son restoranını açan Baydöner’in, bu yatırım ile birlikte İstanbul’daki restoran sayısı 17’ye çıkardı.

Türkiye’nin 35 şehrinde kaliteden ödün vermeden herkese ulaşmayı hedefleyen Baydöner, Mall Of İstanbul’a açtığırestoranıyla Türkiye’deki restoran sayısını 74’eçıkarmış oldu.

Baydöner Hakkında:
APAZ Gıda markası olan Baydöner, Türkiye’de İskender dönerin markası olmak ve Türk mutfağının dünyada çok bilinen en güzel yemeklerinden birisi olan İskender dönere hak ettiği değeri vermek hedefiyle 2006 yılında kuruldu. 

Türkiye’de pek çok ilde, ayrıca yurtdışında Azerbaycan ve Kuzey Irak’ta şubeleri bulunan Baydöner restoranları yılda 7,5 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor. 2012 yılında Dubai’de Dünya Endevour Girişimcisi Ödülüne layık görülen Baydöner, İskender döneri dünyaya tanıtma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Bu kapsamda Baydöner, gastronomi alanında Turquality’den marka desteği alan ilk marka olma unvanını da kazanmıştır. Baydöner ayrıca Dünya’nın en prestijli iş dünyası ödül programı olan ve dünya genelinde 60 ülkede 145’ten fazla şehirde düzenlenen 2014 EY Entrepreneur Of TheYear - "Yılın Girişimcisi” yarışmasının Türkiye ayağında “Yılın Girişimcisi” seçilmiştir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe