Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gerçek bir topak parçalayıcı

Tefal, lezzetin doğallığına duyduğu saygıyı pratik ve güçlü “Smart ActivFlow” serisi ile pekiştiriyor. Hem düz hem de kavisli eşsiz bıçak te...


Tefal, lezzetin doğallığına duyduğu saygıyı pratik ve güçlü “Smart ActivFlow” serisi ile pekiştiriyor. Hem düz hem de kavisli eşsiz bıçak teknolojisiyle topak parçalama mükemmelliğini ve etkili karıştırma özelliğini harmanlayan “Smart ActivFlow” Blender’lar size lezzetli yiyeceklerin yanında zamanınızı da armağan ediyor.

Yeniliğin öncüsü Tefal, blender kullanıcılarına kulak verdi, yemeklerdeki topaklanma sorununa devrim yaratacak bir çözüm üretti. Bağımsız test sonuçlarına göre yüzde 20[1]* daha etkili performans sağlayan eşsiz 4 bıçak teknolojisi ile Tefal; özellikle çocuklarına topaksız çorba içirmeye özen gösteren annelerin gözdesi olacak.


Smart ActivFlow dışa kıvrılan 2 adet kavisli ve 2 adet düz dişli bıçağı sayesinde dört dörtlük performans sunuyor. Kavisli bıçaklar topakları mükemmel biçimde parçalarken, düz olanlar üstün karıştırma sağlıyor.
Smart ActivFlow lifli gıdaları öğütmek için de eşsiz bir yardımcı. Çelik ve paslanmaz blender ayakları sayesinde sıcak ve soğuk yemeklerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Smart ActivFlow, çorba, meyve kokteyli hatta ekstra topak parçalama özelliği sayesinde bebek mamasında dahi etkili performans gösteriyor. Aparatları bulaşık makinesinde yıkanabilen ürün, mutfakta eğlenceli ve renkli vakit garantisi verirken zamanınızı da size armağan ediyor.

Tefal Smart ActivFlow Power ve Pro Silver’ı tüm Tefal Shop ve satış noktalarında bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe