Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

La Petite Maison İstanbul’da ...

La Petite Maison; Nice, Londra ve Dubai restoranlarının başarısının ardından şimdi de İstanbulluları Fransız Akdeniz ve Nice mutfağının lezz...

La Petite Maison; Nice, Londra ve Dubai restoranlarının başarısının ardından şimdi de İstanbulluları Fransız Akdeniz ve Nice mutfağının lezzetleriyle buluşturuyor.

Nişantaşı’ndaki tarihi Macka Palas’ta yer alan restoran, 12 Mayıs 2014 kapılarını açıyor. Markayı uluslararası arenaya açan Arjun Waney tarafından Türkiye’ye getirilen La Petite Maison İstanbul, Türk ortaklarla birlikte işletilecek bir ortak girişim.

Arjun Waney İstanbul açılışı ile ilgili verdiği demeçte; “La Petite Maison’u dünyanın en muhteşem şehirlerinden birine getirmek büyük bir onur. Avrupa ve Asya kıtalarının buluştuğu noktada yer alan bu metropol, dünyanın en tarihi ve aynı zamanda modern şehirlerinden biri,” dedi.

Mimarlık firması Sagrada ve aydınlatma tasarımcısı Thierry Dreyfus tarafından dizayn edilen yeni restoran; Fransız Rivierası’nın tatlarını, kültürünü ve atmosferini özgün bir sentezle İstanbul’a sunuyor. Yeni mekanda son derece yüksek tavanlar dikkat çekerken, ayrı bir bar alanı ve 200 metrekarelik peyzajlı bir teras da yer alıyor. Klasik bir Fransız bahçesi, başka bir deyişle “jardin à la française” ruhuyla tasarlanan terasta samimi ve rafine lounge alanlarının yanı sıra Rönesans dönemi Fransız şatoları tarzında taş bir şömine yer alıyor.

La Petite Maison Istanbul, daha önce Londra ve Moskova restoranlarında görev yapan Executive Chef Liam Smith-Laing öncülüğünde tecrübeli bir ekip kurdu. La Petite Maison İstanbul, Genel Müdür Olivier Lavigne du Cadet yönetiminde, Londra ve Dubai restoranlarındakine benzer leziz ve özgün bir mönü sunuyor. Konuklara çeşitli otlar ve baharatlarla islenmiş ızgara kuzu budu, Niçoise salatası ve baharatlı dondurma eşliğinde Pain Perdu gibi tatlar ikram ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe