Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni Zedra Touch: bakabilirsiniz ? ve lütfen dokunun da

Günümüzün mutfakları için kullanışlı işlevsellik ve şık tasarım Yemek yaparken, çocuğunuzla oynarken, elinize kurabiye hamurundan sulu boyay...

Günümüzün mutfakları için kullanışlı işlevsellik ve şık tasarım

Yemek yaparken, çocuğunuzla oynarken, elinize kurabiye hamurundan sulu boyaya kadar birçok şey bulaşabilir. Parmaklarınız kir içindeyken, kullanması kolay bir mutfak bataryası istersiniz. 

GROHE’nin yeni Zedra Touch mutfak bataryası, bu ihtiyacı mükemmel şekilde karşılıyor. Suyu açmak için gerekli olan tek şey, parmak ucu veya kolun herhangi bir kısmı ile bataryaya dokunmak; kirli ellerinizi yıkamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Dahası, böylece bataryaya asla kir veya mikrop bulaşmıyor.

Yeni Zedra Touch, Zedra serisinin harika şekilde sadeleştirilen görünümünü üst düzey bir mutfak bataryasından beklenen gelişmiş fonksiyonellik ile harmanlıyor. Güçlü bir zarafet ve yüksek kalite hissi yayan konik biçimli gövde ve çıkış ucu, yenilikçi EasyTouch teknolojisinin yanı sıra alternatif bir çalıştırma modu da sunan dik kumanda kolunun güvenli estetiği ile tamamlanıyor. Dokunmatik fonksiyon kullanıldığında, batarya kullanıcı güvenliğini sağlamak için otomatik olarak soğuk su akıtıyor. Ancak, bataryaya Grohtherm Micro termostat eklendiğinde, özel olarak ayarlanabilen sıcaklıkta su akışını mümkün kılıyor. Yanmaya karşı koruma sağlaması ise bu modern bataryayı çocukların da istedikleri her an güvenle kullanabilmelerine olanak veriyor.

Çok beğenilen Zedra ailesinin bu yeni üyesi, akış modları arasında geçiş yapmayı kolaylaştıran yeni çift kontrol düğmesi ile tamamen yeniden tasarlanan bir çift spiral ile birlikte sunuluyor. Bataryanın fonksiyonelliği, uzun vazoları, sulama kaplarını ve tencereleri doldurmayı kolaylaştıran uzun ve kemerli çıkış ucu ile daha da geliştiriliyor. Dönme özelliği, bataryanın erişimini lavabo alanının da ötesine taşıyor.

Kumanda kolunun ipek gibi pürüzsüz hareketi, etkinliği kanıtlanmış GROHE SilkMove® kartuş teknolojisi ile sağlanıyor. Aynı zamanda, akış noktalarının yenilikçi SpeedClean yüzeyi de su çıkış noktalarının tıkanmasını önlüyor – her türlü kireç birikimini, yüzeyi sadece parmak uçlarınız ile ara sıra silerek zahmetsizce yok edebilirsiniz.

Yeni Zedra Touch, iki farklı yüzey kaplaması ile sunuluyor. Parlak krom versiyonu her mutfak ortamında büyüleyiciliği ile göze çarparken, ipeksi paslanmaz çelik versiyonu ise tüm mat mutfak lavabolarına harika şekilde uyum sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe