Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Buğdayın en lezzetli haline"Enfesto" dedi

UNO’nun yepyeni ürün serisi Enfesto’nun damak çatlatan lezzetleri; Biscotti, Zeytinyağlı& Tahıllı Galeta ve Yulaflı Kurabiye Raflardaki ...

UNO’nun yepyeni ürün serisi Enfesto’nun damak çatlatan lezzetleri; Biscotti, Zeytinyağlı& Tahıllı Galeta ve Yulaflı Kurabiye Raflardaki Yerini Aldı!

Ambalajlı ekmek sektörünün Türkiye’deki kurucusu ve lideri UNO, son yıllarda herkes tarafından sevilerek tüketilen atıştırmalık ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Tüketicilerine daima farklı ve özel alternatifler sunmayı ilke edinen UNO, bu kez içeriği birbirinden özel ürünlerin yer aldığı Enfesto serisiyle buğdayın en lezzetli hallerini tüketicileriyle paylaşıyor.

Zeytinyağının yanı sıra; keten tohumu, susam, ayçekirdek içi gibi faydalı tohum ve tahılların besleyiciliğini içinde barındıran UNO Enfesto Zeytinyağlı& Tahıllı Galeta, çay saatlerinin ve ara öğünlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Çay ve kahve ile nefis uyum sağlarken, ikramlarda ve ara öğünlerde de tüketilebilecek UNO Enfesto Yulaflı Kurabiye ise bol miktarda yulafla birlikte; badem, tarçın, kuru üzüm gibi lezzetler içeriyor.

Bir süredir tüketiciler tarafından beğenilerek tüketilen, bademli, leziz, kıtır atıştırmalık UNO Biscotti de değişen ambalajı ile Enfesto serisinde yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe