Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dünyaca ünlü Aydın inciri

Üreticiden tüketiciye doğrudan ulaşan U’fresh’in http://store.ufresh.com.tr adresinde dünyaca ünlü Aydın incirinin satışına başlandı... İnte...

Üreticiden tüketiciye doğrudan ulaşan U’fresh’in
http://store.ufresh.com.tr adresinde dünyaca ünlü Aydın incirinin satışına başlandı...

İnternet üzerinden kuru incir satışına başlayan U’fresh 250 gramdan 10 Kg.’a kadar farklı ambalaj ve sunumlarda hazırlanan paketleri, sipariş bazında müşteri adresine kadar teslim ediyor. http://store.ufresh.com.tr adresinde uygun fiyatlara sahip ürünlerin yanı sıra Haziran ayına özel ücretsiz kargo hizmeti de yer alıyor.

U’fresh ile sağlıklı doğal ortamında kurutulmuş incir ve kestane ürünleri tüketicilere sunuluyor. Yıllık 3.000 ton üretim kapasitesiyle incir ve kestane işleme faaliyetine başlayan U’fresh, son yaptığı yatırım faaliyetleriyle birlikte, önümüzdeki dönemler içerisinde üretim kapasitesini yıllık 10.000 tona çıkarmayı hedefliyor.

http://store.ufresh.com.tr’da beğenilen ürünler sepete eklendikten sonra satın alınabiliyor. Kolay alıveriş yapmak için üye olma zorunluluğu olmayan sitede güvenli alıveriş platformu üzerinden kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok