Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Salatalarda Bej dokunuşu…

Yaz mevsiminin renkliliğine ve enerjik havasına uygun hafif seçimler arayanlar, Bej Etiler’de ayrıcalıklı alternatifler bulabilirler.  Özgün...

Yaz mevsiminin renkliliğine ve enerjik havasına uygun hafif seçimler arayanlar, Bej Etiler’de ayrıcalıklı alternatifler bulabilirler. 

Özgün tariflerle oluşturulmuş zengin menüsü ve seçkin atmosferiyle müdavimlerinin vazgeçilmezi olan Bej Etiler, salata seçenekleriyle de özel tatlar keşfetmek isteyenleri ağırlıyor. Bej Etiler’in mevsime göre yenilenen menüsü, yaz keyiflerine lezzetli dokunuşlar kazandırıyor.

Karışık yeşilliğin eşlik ettiği somon sashimi salata, keçi peyniri, kuru kayısı ve cevizle tadını katlayan roka salatası, hellim peynirli ızgara sebze salatası ve daha birçok özel lezzet… Dünya mutfağından seçkin tatların yer aldığı zengin menüsüyle Etiler’in vazgeçilmez buluşma adresi olan Bej Etiler, yaz mevsiminde hafif alternatifler arayanlara da farklı lezzet keşifleri sunuyor. Bej Etiler’in açık mekanında yazın keyfini çıkarabilir, özgün salata sunumlarıyla lezzetli bir yemek molası verebilirsiniz.

Ayrıcalıklı tatları, konforlu atmosferi ve seçkin eğlence anlayışıyla kendine has bir müdavim kitlesi olan Bej Etiler, makarnalar, pizzalar, başlangıçlar ve ana yemeklerin yanı sıra 10 farklı salata alternatifiyle de misafirlerini bekliyor. Panzanella, ızgara sebze salatası, ızgara tavuk salatası, somon sashimi salata, biftek parmesan salata, baharatlı ılık karides salatası, roka salatası, nisuaz salatası, Ege salatası ve semizotu salatası yaz molalarına leziz detaylar katıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe