Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Suşi OSES Çiğ Köftede Çiğ Dilime Dönüştü

Sektöre kattığı ilklerle etsiz çiğ köftenin lider markası OSES; 2014 yılında menüsüne dahil ettiği çiğ dilim ile lezzetinin yanı sıra sunumu...

Sektöre kattığı ilklerle etsiz çiğ köftenin lider markası OSES; 2014 yılında menüsüne dahil ettiği çiğ dilim ile lezzetinin yanı sıra sunumuyla da fark yaratıyor.

OSES, çiğ köfteyi sıra geceleri ya da özel davetler için hazırlanan bir yiyecek olmaktan çıkarıp, herkesin damak tadına uygun ve kolay ulaşılır fast food zincirinin bir parçası haline getiriyor. OSES, çiğ köftede lezzeti kadar görselliğinde de fark yaratarak çiğ köfte severler için çiğ dilimi görücüye çıkardı.

Çinlilere Suşi Şeklinde Çiğ Köfteyi Sevdirdi
Çin’de gerçekleşen gıda fuarında klasik çiğ köfte sunumunun dışına çıkarak suşi şeklindeki sunumuyla büyük beğeni toplayan OSES, yeni sunumunu menüsüne dâhil etti. 2014 yılında menüye dâhil olan OSES dürümün yeni sunumu çiğ dilim, lezzetiyle olduğu kadar görüntüsüyle de iştah kabartıyor.

Besleyici ve sağlıklı bir öğün olan çiğ köfte, sunumuyla da sürekli gelişerek kendini yeniliyor. Çiğ köfteyi yurt içi ve yurt dışında en iyi şekilde temsil eden OSES, sektörün kurumsallaşarak dünya markası haline gelmesine öncülük ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok