Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ünlü mimarlardan “Doors Akademi Arçelik Mutfağı”nda lezzetler

Pişirme uzmanı Arçelik’in mutfağına bu kez Türkiye’nin ünlü mimarları girdi. Mimarlar,İtalyan şef MorenoPolveriniile “ItalianFeast” pişirme ...

Pişirme uzmanı Arçelik’in mutfağına bu kez Türkiye’nin ünlü mimarları girdi. Mimarlar,İtalyan şef MorenoPolveriniile “ItalianFeast” pişirme atölyesinde hem yemek yapma yeteneklerini sergilediler hem de keyifli bir akşam geçirdiler.

Arçelik’le Mucize Lezzetler pişirme atölyesi, “MorenoPolverini ile ItalianFeast”Türkiye’nin önde gelen,başarılımimarlarının katılımı ile 28 Mayıs Çarşamba akşamı Doors Akademi ArçelikMutfağı’nda gerçekleşti.

Mimarlar, Arçelik mutfağında İtalyan şef Polveriniönderliğinde, başlangıç olarak “Arancini” ve ana yemek olarak “Palerma Usulü Bonfile”den oluşan menüyü pişirdi.

Arçelik küçük ev aletlerinin mutfaktaki en büyük yardımcıları olduğunu söyleyenŞef MorenoPolverini, mimarlara lezzetli yemek yapmanın püf noktalarını anlattı. Arçelik küçük ev aletleri, Arçelik ankastre fırın ve ocaklar kullanılan atölyede İtalyan mutfağı konusundaki yeteneklerini ortaya koyan mimarlar, daha sonra hazırladıkları yemekleri birbirlerine ikram ettiler.

Keyifli anların yaşandığı Doors Akademi Arçelik mutfağındaki ItalianFeast’e Dilruba Çelepçi, And Akter, Ali Doruk, İdil Lüleci Unan, Beliz Köprülü Sarıyer, Derin Sarıyer, Abdullah Burnaz, Ahmet Tolan, Cem Kocacıklıoğlu, Onur Sayın, Yöntem Sunar, ve Elif Günay katıldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok