Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı Yemeklerin Sırrı De'Longhi Multifry'da

Diyet yaparken sürekli aynı besinleri tüketmekten sıkıldınız mı? De’Longhi’nin yepyeni ürünü Multifry ile çok daha az yağ kullanarak lezzett...

Diyet yaparken sürekli aynı besinleri tüketmekten sıkıldınız mı?

De’Longhi’nin yepyeni ürünü Multifry ile çok daha az yağ kullanarak lezzetten ödün vermeden yemeklerinizi hafif, hızlı ve kolaylıkla pişirebilirsiniz.

Düşük kalorili aynı zamanda lezzetli yemekler mi yapmak istiyorsunuz?
De’Longhi Multifry ile çok az yağ kullanarak farklı lezzetler deneyebilirsiniz. Multi pişirme sağlayan De’Longhi Multifry ile patatesten risottoya, kuskustan pizzaya, biftekten balık filetoya, kekten turtaya kadar farklı yemekler hazırlayabilir, alışılmış diyet menülerinin dışına çıkabilirsiniz.

De’Longhi Multifry, yenilikçi bir mutfak aleti olarak mutfakta fark yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olacak. Mutfakta zaman kazanmak isteyenlere pratik bir kullanım sunan Multifry, SHS 360 derece pişirme özelliğiyle yemekleri kısa bir sürede pişirmenizi sağlıyor. Kendiliğinden ısı yayımı ve ızgara pişirme tekniği sunan De’Longhi Multifry, yemeklerin pişerken kurumasını da önleyerek lezzetli yemekleri sofralarınıza taşıyor.

Sınırsız Tarifler De’longhi Multifry ile Lezzet Buluyor
En iyi pişirme performansı ile hem aparatlı hem de aparatsız olarak kullanım sunan De’Longhi Multifry ile sınırsız sayıda tarifi uygulayabilirsiniz. Damak tadından ödün vermeden De’Longhi Multifry’la az yağ kullanarak hazırlayacağınız düşük kalorili kızartmalar ile hem sağlığınızı hem formunuzu koruyun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok