Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni Philips Kıyma Makinesi ile az zahmet, çok marifet

Philips Kıyma Makinesi, kıymayı evde en sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin mutfaklarına hijyen ve kolaylık getiriyor. Philips Kıyma Ma...


Philips Kıyma Makinesi, kıymayı evde en sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin mutfaklarına hijyen ve kolaylık getiriyor. Philips Kıyma Makinesi, sosis doldurma ya da içli köfte hazırlama gibi özellikleriyle de hayatı kolaylaştırıyor.

Philips Kıyma makinesi, pratik kullanımı, temizliği ve yüksek performansıyla kıymayı evde kendi yapmak isteyenler için ideal bir alternatif oluşturuyor. Şık ve işlevsel tasarımıyla mutfakta az zamanda çok iş yapma olanağı sağlayan kıyma makinesi ile aynı zamanda Mersin Tantuni, Tulumba Tatlısı, Humus, Patates Püresi, İnegöl Köfte, Patatesli Çiğ Köfte, Menemen Harcı gibi çok farklı lezzetleri de hazırlamak da mümkün.

Philips Kıyma makinesi, kıyma hazırlama işlemi tamamlandıktan sonra pratik disk temizleyici sayesinde zahmetsizce temizleniyor. Güvenilir ve dayanıklı ürün, toz kapaklı et tepsisi ve pratik aksesuar saklama kabı ile de et yemeklerinin hazırlanmasını zahmetli bir iş olmaktan çıkarıyor.

İleri teknolojisi ile dakikada 2,7 kg et kıyma performansına sahip Philips Kıyma makinesi, dayanıklı motora, hijyenik paslanmaz çelik bıçak ve disklere sahip. Kıyma, sosis, içli köfte başta olmak üzere evde sağlıklı, hijyenik ve pratik bir şekilde birbirinden farklı lezzetlerin hazırlanabildiği Philips Kıyma Makinesi; yüksek performansı ve şık tasarımı ile de göz dolduruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe