Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

'Koroplast’la Zaman Kazan'

33 yıldır yenilikçi ürün ve çözümleriyle hayatı kolaylaştıran Koroplast, “Zaman Kazan” isimli yeni dijital platformunu hayata geçiriyor. Yal...

33 yıldır yenilikçi ürün ve çözümleriyle hayatı kolaylaştıran Koroplast, “Zaman Kazan” isimli yeni dijital platformunu hayata geçiriyor. Yalnızca mutfakta değil, yaşamın her alanında çeşitli tüyoları kapsayan bir rehber niteliğindeki platform, Koroplast kullanıcılarına hem zaman kazandırıyor hem de çeşitli kategorilerdeki indirim çeklerinden tatil paketlerine uzanan hediyeler sunuyor. Koroplast, yeni platformu ile yıl sonuna kadar 12 bin hediye kazandırmayı hedefliyor.


Yaratıcısı olduğu Çöp Torbası ve Mutfak Yardımcı Ürünleri sektörünün lideri Koroplast, hayatı kolaylaştıran ürün ve çözümlerinden yola çıkarak kurguladığı yeni “Koroplast’la Zaman Kazan” dijital platformunu hayata geçiriyor. Kadınların iş hayatı, ev işleri ve çocuk bakımı gibi rutin alanlara sıkışmalarını istemeyen Koroplast, yeni platformu ile kadınlara zaman kazandırırken sosyal yaşamlarını renklendirecek çeşitli sürpriz ve hediyeler sunuyor. Platform, kadınların hayata dair deneyimlerini pratik fikirlere dönüştürerek, kullanıcılara fayda sağlamayı ve fikir sahibine çeşitli hediyeler kazandırmayı hedefliyor. Hediyeleri arasında çift kişilik sinema bileti, hediye ve indirim çekleri, yemek kursu, 1.000 tl’lik giyim ve 2.000 tl’lik tatil paketleri yer alan platforma www.koroplastlazamankazan.com veya Facebook.com/KoroplastEvinizde adreslerinden erişilebiliyor.

“Zaman Kazan” nedir?
“Ev ve iş hayatı yoğunluğundan arkadaşımla bir kahve bile içmeye fırsat bulamıyorum”, “Her şeyi geride bırakıp bir tatil ayarlayamıyorum”, “Günlük koşuşturmada alışveriş yapmaya vakit bulamıyorum” gibi gündelik hayatın şikayetlerinden yola çıkarak platformu kurguladıklarını ifade eden Koroplast Pazarlama Müdürü Lizi M. Yılmaz “Ürünlerimizle hayatı kolaylaştırırken aslında zamandan da tasarruf etmenin yöntemlerini sunuyoruz. Kullanıcılarımızın deneyimlerinden yola çıkarak edindikleri ve bizimle paylaştıkları pratik fikirlerini kazandırdığı ‘zaman’ üzerinden hesaplıyoruz. Kullanıcılarımız, ürünlerimizi hem mutfakta hem de farklı alanlardaki kullanımlarını değerlendirerek, onlara nasıl zaman kazandırdıklarını paylaşıyor. Biz de Koroplast olarak kazandıkları zamanı dışarıda güzel vakit geçirebilmeleri için keyif verecek hediyeler veriyoruz.” sözleriyle projeyi özetledi. Çalışan kadınların hayatlarının yoğunluğunda onlara ürünleriyle zaman kazandırmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Yılmaz, ev kadınlarının ise kendilerine vakit ayırabildiklerine dair yanlış bir kanı olduğunu gözlemlediklerini sözlerine ekleyerek, “Hem ev işi hem de çocuklarının arasında sıkışan ev kadınları bilinenin aksine, bu tempoda hiç dışarı çıkamıyor, kendilerine arta kalan vakti de dışarı çıkmak yerine evde geçirmeyi tercih ediyor. Koroplast olarak kendileri için kalan zamanı dışarıda eğlenerek geçirmelerini istiyoruz” dedi.

Platformda yarışmak için ne yapılmalı?
Zaman kazandıracak pratik fikirleri olduğuna inanan kullanıcılar platforma iki yöntemle katılabiliyor. Koroplast’ın mutfak yardımcı ürün paketlerinden çıkan şifreleri veya zaman kazandıran pratik fikirlerini www.koroplastlazamankazan.com web sayfasına veya Facebook.com/KoroplastEvinizde hesabındaki uygulamaya girerek Koroplast’ın hem zaman hem de hediye kazandıran dünyasına adım atabiliyor.

Platformdaki diğer kullanıcıların paylaştığı önerileri “alkışlayarak”, paylaşarak ve hatta arkadaşlarını da davet ederek zaman kazanmaya başlayabilen kullanıcılar için bir diğer yöntem ise Koroplast paketlerinden çıkan şifreleri direkt sisteme girebilmek. Haftanın sonunda ilk 20 sıralamasına girmeye hak kazanan kullanıcılar anında hediyelerinin sahibi oluyor.

Aynı zamanda Koroplast paketlerinden çıkan şifreler, hem her hafta yüzlerce hediye hem de 3 ayda bir çekilişle 6 kişiye verilecek olan 1.000 tl’lik Trendyol hediye paketi ve Tatilsepeti’nden 2.000 tl’lik tatil paketi kazanmak için çekiliş hakkı sunuyor.

Yıl sonuna kadar toplam 12 bin hediyeyi, zamanına sahip çıkmak isteyen ve zaman kazandıran pratik fikirleri olduğuna inanan kullanıcılarına dağıtmak için bekleyen Koroplast’ın Zaman Kazan dijital platformuna katılım koşulları ve hediyeler hakkında detaylı bilgi almak için http://www.koroplastlazamankazan.com/ veya https://www.facebook.com/koroplastevinizde bağlantıları ziyaret edilebilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe