Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dünyanın en pratik sucuğu "Küpetto"

Pınar, sucuk kategorisinde bir ilke daha imza atarak, soyulmuş ve küp küp doğranmış ‘Küpetto’yu beğeniye sundu. Pınar Küpetto, kahvaltının y...

Pınar, sucuk kategorisinde bir ilke daha imza atarak, soyulmuş ve küp küp doğranmış ‘Küpetto’yu beğeniye sundu.

Pınar Küpetto, kahvaltının yanısıra sucuğun yakıştığı tüm yemekler için pratik kullanım ve maksimum lezzet fırsatı sunuyor.

Pınar, Türk gıda ve içecek sektöründe trendlere yön veren yenilikçi anlayışının ürünü Küpetto’yu pazara sundu. Önceden soyulmuş ve küp küp doğranmış olarak tüketicinin beğenisine sunulan Küpetto, bu özelliğiyle sucuk kategorisinde bir ilk…

Dünyanın en pratik sucuğu Küpetto, kahvaltıdan kuru fasulyeye, menemenden pizzaya kadar farklı öğünlerde tüketilen lezzetlere kolaylık katmak için üretildi.

Yemeklerde kullanım için ideal büyüklükte doğranmış Pınar Küpetto, %100 dana eti, baskın baharat profili ve 120 gr’lık paketiyle sucuğun yakıştığı tüm yemeklere lezzet katıyor.

Küpetto ile yapılabilecek çeşitli tariflerden sadece ikisi şu şekildedir:

KÜPETTOLU BEĞENDİ

4 kişilik
Malzemeler
2 paket PINAR KÜPETTO
1 kg patlıcan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet soğan (küp doğranmış)
2 diş sarımsak (küp doğranmış)
½ limonun suyu
1 yemek kaşığı un
1 su bardağı süt
2 adet domates (rendelenmiş)
1 çay kaşığı muskat rendesi
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz

Yapılışı
Patlıcanları ateşte közleyin ve ayıklayın. Ayıkladığınız patlıcanları limonlu suda bekletin. Daha sonra sudan çıkartıp bir tahta üzerinde kıyın. Tencerede 2 yemek kaşığı tereyağı ve unu hafifçe kavurun. Üstüne sütü ekleyin. Patlıcanları ilave edin. Ezerek kısık ateşte pişirmeye devam edin. Ayrı bir tencerede soğanı ve sarımsağı zeytinyağı ile kavurun. PINAR KÜPETTO'ları ilave edin ve soteleyin. Rendelenmiş domatesi ilave edin. 4-5 dakika pişirin. Hazırladığınız beğendiye tuz ve muskat rendesi ekleyin. Beğendiyi servis tabağına alın ve ortasını kaşık ile açın. Domates soslu PINAR KÜPETTO'ları yerleştirin. Maydanoz yaprakları ile süsleyin. Sıcak olarak servis edin.

TAZE REYHANLI VE DOMATES SOSLU KÜPETTOLU SPAGETTI

4 kişilik
Malzemeler
2 paket PINAR KÜPETTO
1 paket spagetti makarna
3-4 dal taze reyhan yaprağı
1 adet orta boy soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
4 adet domates (soyulmuş ve küp doğranmış)
1 çay bardağı su
1 adet kesme şeker
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
4 yemek kaşığı toz parmesan

Yapılışı
Makarnayı paketin üzerindeki tarife göre haşlayın ve süzün. Soğanı minik küpler şeklinde doğrayın. Orta ateşteki bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Soğanı ilave edin ve soteleyin. PINAR KÜPETTO'ları ilave edin. Domatesleri ve suyu ekleyin, kısık ateşte yaklaşık 15 dakika pişirin. Sosun pişmesine yakın reyhan yapraklarını ilave edin. Tuz ve şeker ile lezzetlendirin. Sos suyunu çekince taze çekilmiş karabiber ekleyin. Makarnayı servis tabaklarına paylaştırın. Sosu makarnaların üzerine ekleyin. Rendelenmiş parmesan peyniri ile süsleyerek servis edin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok