Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Evinizde Mükemmel Uyumu Yakalayın

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketicilerle buluşturuyor. Ankastre Fırın, ocak,...

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketicilerle buluşturuyor. Ankastre Fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, buzdolabı, kurutucu ve çamaşır makinesinden oluşan Arçelik Piano Serisi, evinizi, hayatınızı güzelleştiriyor.

Arçelik, ankastre fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, buzdolabı, kurutucu ve çamaşır makinesinden oluşan Arçelik Piano Serisi’ni tüketicilerin beğenisine sundu. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

9784 ZCI Ankastre Multifonksiyon Fırın
80 litre hacme sahip Arçelik Piano Serisi ankastre fırın 13 fonksiyon ve 79 adet hazır yemek programına sahip. Divide & Cool özelliğiyle iki ayrı bölmede, koku ve tatları karıştırmadan farklı sıcaklık ve zamanda pişirme yapabilen fırın, 310 °C sıcaklıkta çıtır, çıtır hızlı pizza pişirme fonksiyonu ile de dikkat çekiyor. Hızlı ısıtma özelliği, surf pişirme teknolojisi, elektrikli ızgara, elektronik fırın kontrolü, otomatik fırın içi halojen aydınlatma, kolay temizlenebilir gri emayeli fırın içi, kolaylıkla sökülebilir 6 kademeli yan tel raflar, oleofobik nano cleanzone kaplamalı kir ve leke tutmayan fırın kapak iç camı ve yumuşak kapanan Autosoft Close menteşe sistemi, ürünün diğer özellikleri arasında bulunuyor. A enerji sınıfı ile minimum enerji tüketimi bulunan Arçelik Piano Serisi ankastre fırın, özel tasarımlı soğutma sistemi ile mutfak mobilyalarını korurken kolay çıkartılabilir fırın kapısı ve camı ile rahat temizlik imkanı da sunuyor.

P 78 SYS Yatık Duvar Tipi Davlumbaz
Bacalı ya da karbon filtreli kullanım imkanı sunan Arçelik Piano Serisi davlumbaz, 750 m3 / saat havalandırma gücü, dokunmatik kumanda ve 80 cm genişliğe sahip. Bulaşık makinesinde yıkanabilir 2 adet metal yağ filtresi bulunan davlumbaz şık görünümlü eğik tip cam gövdesiyle dikkat çekiyor. Enerji tasarruflu LED lamba, kaset filtre, opsiyonel karbon filtre, otomatik kapanan yoğun havalandırma (10 dk.) ve otomatik kapanma ürünün diğer dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor. Biri yoğun olmak üzere 4 farklı emiş gücü ayarı bulunan davlumbaz 66 dBA gibi son derece düşük bir ses seviyesine sahip.

OI 657 FI Ocak
Dokunmatik kontrollü Arçelik Piano Serisi ocak, üzerinde bulunan ışık tasarımlı dijital göstergesi ile otomatik olarak pişirecek bölmeyi ekranında gösteriyor. 11 gözlü indüksiyonlu ocak, 90 cm. genişliğe ve dokunmatik TFT ekrana sahip. Her ocak gözü için ayarlanabilir saat ve 18 kademeli sıcaklık ayarı bulunuyor. Otomatik olarak ayarlı hızlı ısıtma özelliği, hızlı kapatma özelliği, tencere tanıma-odaklama sistemi, çocuk kilidi, otomatik kapanma emniyeti ve taşma emniyeti Arçelik Piano Serisi ankastre fırının diğer öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

8147 CMK Çamaşır Makinesi
A+++ enerji sınıfından yüzde 50 daha tasarruflu olan Arçelik Piano Serisi çamaşır makinesi 8 kilogram yıkama kapasitesine sahip. Üründe yer alan Arçelik’in yenilikçi Aquafusion teknolojisi mükemmel temizlik sağlıyor. Su Jeti Sistemi ile deterjanlı suyun çamaşırlara aralıklarla püskürtülmesi ile normal yıkamaya göre çok daha etkin temizlik elde ediliyor. Deterjan Sistemi ile de su alımı esnasında deterjan kaybı önlenerek etkin deterjan kullanımı sağlanıyor. Dinamik rezistans özelliği, özel kaplamasıyla çamaşır makinesinin ömrünü uzatıyor ve performansı artırıyor. Yeni geliştirilen S şeklindeki “Silent-Tech” özel yan duvar tasarımı ile titreşimi azaltıp etkin yalıtım sağlayarak ultra sessiz yıkama sağlıyor. Arçelik Piano Serisi çamaşır makinesinde, makinede yıkanabilir Woolmark onaylı tüm yünlü giysilerin, belirtilen programda hasar görmeden yıkanabileceği anlamını taşıyan “Apparel Care” etiketi bulunuyor. Özel tasarım yeni tambur teknolojisi giysileri yıpranmaktan koruyor, yeni dizaynı sayesinde çamaşırların etkili ve narin yıkanmasını sağlıyor. Buhar etkisi sayesinde üzerine koku sinmiş narin çamaşırlar yıpranmadan yeni yıkanmış tazeliğinde kullanılıyor. Arçelik çamaşır makinesinde bulunan otomatik program da çamaşırın cinsi ve miktarını algılayarak, kullanacağı su miktarına, sıcaklığına, devrine, durulama sayısına ve program süresine otomatik olarak kullanıcı yerine karar veriyor. Leke programı 24 farklı tipte lekenin uygun şekilde temizlenmesini sağlarken Hijyen+ programı da yüksek sıcaklıkta yoğun yıkama ile anti alerjik ve hijyen istenen çamaşırlar için kullanabiliyor.

3887 KT Kurutma Makinesi
A+++ Enerji sınıfından %10 daha tasarruflu olan yoğuşturmalı-ısı pompalı Arçelik kurutma makinesi dokunmatik tuşları ve sesli uyarı sistemi ile hayatı kolaylaştırıyor. Bu yeni ürün geleneksel yoğuşmalı kurutma sisteminden farklı olarak, ısı pompası sayesinde kurutma işlemini ısıtıcı olmadan yapıyor. Isı pompası sistemindeki çevrim özelliği sayesinde aynı enerji ile hem nem toplama hem de hava ısıtma işlemi gerçekleştiriliyor ve bir ısıtıcıya gerek duyulmadan kurutma işlemi yapılıyor. Yünlü çamaşırlar için geliştirilen özel yünlü kurutma programı dünyaca ünlü The Woolmark Company tarafında onaylı. Arçelik kurutma makinesi, kırışık önleme özelliği sayesinde kurutma işlemi bittikten sonra, çamaşırların makineden boşaltılmaması durumunda, otomatik olarak 2 saat boyunca belirli periyotlarla kırışık azaltma hareketi yapılmasını sağlıyor. Makinenin yükleme kapağı istenildiği zaman diğer yöne açılabilecek şekilde ayarlanabiliyor. Çalışma ortamına en düşük derecede gürültü ve ses yayan sessiz mod özelliği ve çamaşırları pamuklu ve sentetik programlarında daha kısa sürede kurutmak için kullanılan hızlı mod özelliği makinenin diğer özellikleri arasında bulunuyor.

6388 I Bulaşık Makinesi
Kötü koku oluşumunu doğal yöntemlerle engelleyen dünyanın ilk bulaşık makinesi Arçelik 6388 I, IonFresh teknolojisi sayesinde makinede bekleyen kirli bulaşıkların kötü koku oluşturmasını, zararlı olabilecek herhangi bir gaz ve kimyasal kullanmadan engeller. Bu sayede makine dolmadan bulaşık yıkanmasına gerek kalmaz, enerji ve sudan tasarruf sağlanır. 8 yıkama programı bulunan Arçelik Piano Serisi bulaşık makinesi A+++ enerji performansına sahip. Ürünün ayrıca bardak koruma sistemi, yarım yük özelliği, oto tablet ve deterjan fonksiyonu, ekstra hızlı fonksiyonu, yüklüyken ayarlanabilen üst sepet ve kir sensörü gibi özellikleri de bulunuyor.

2487 CEI Buzdolabı
A++ sınıfı üstün enerji performansına sahip Arçelik Piano Serisi Buzdolabı, iz bırakmayan Inox dış görünüm ve şık tasarımlı kapı sapları ile dikkat çekiyor. Her bölmenin sıcaklığının ayrı ayrı ayarlanabildiği geniş hacimli full No-Frost buzdolabında ‘Hızlı dondurma’ ve ‘hızlı soğutma’ fonksiyonları bulunuyor. Buzdolabının kullanılmadığı durumlarda ekstra enerji tasarrufu sağlayan “EcoFuzzy” fonksiyonu, her rafa hava üfleyen “multi-flow” soğutma sistemi, büyük tencereler için geniş kullanım alanı sunan, yüksekliği ayarlanabilir geniş ve derin dayanıklı cam raflar, şık ve modern görünümlü şeffaf kapı içi rafları ve geniş hacimli büyük sebzelikler ürünün öne çıkan diğer özellikleri arasında bulunuyor. Arçelik Piano Serisi buzdolabında bulunan yeni No-Frost sistemi ile; soğutucu bölmedeki fan kontrolü sayesinde daha az sıcaklık salınımı gerçekleşir, bu sayede yiyecekler daha uzun süre saklanır. Soğutucu ve dondurucu bölmede saklanan gıda kokuları birbirine karışmaz. Birbirinden bağımsız bölmeler sayesinde hızlı soğutma ve dondurma gerçekleşir. Mavi Işık teknolojisi ile sebzeliklerde yeşil yapraklı yiyeceklerin tazeliğinin korunması ve saklama ömürlerinin uzatılması sağlanır. Koku oluşumunu engelleyen antibakteriyel koku filtre sistemi, buzdolabı içindeki havayı iyonize ederek hava kaynaklı bakterileri yok eden ve taze hava sağlayarak gıdaların ömrünü uzatan iyonizer sistemi, antibakteriyel kapı contaları ile bu bölgelerde bakteri oluşumunun engellenmesi ise ürünün hijyen uygulamaları arasında yer almaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe