Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gençlerin yüzde 85’i Türk noodle’ını sevdi

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ilk noodle markası Nudo, pazara hızlı girdi. Erişler Gıda, Nudo markasını tüketiciyle buluşturduğu 201...

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ilk noodle markası Nudo, pazara hızlı girdi. Erişler Gıda, Nudo markasını tüketiciyle buluşturduğu 2014 yılını yüzde 25 pazar payına ulaşarak kapattı. Yapılan bir tat araştırmasında ise Türk damak tadına uygun noodle’ın en çok gençler tarafından tüketildiği ortaya çıktı

Türkiye’nin önde gelen un üreticilerinden Erişler Gıda, perakende alanındaki amiral gemisi Nudo ile 2014 yılında hedeflerini tutturdu. 3.5 yıllık Ar-Ge çalışmalarının ardından Türk damak zevkine uygun noodle üretimine başlayan ve Türkiye’nin ilk yerli noodle’ını Türk mutfağıyla tanıştıran Erişler Gıda, 2014 yılında Nudo hedeflerine ulaştı.

Farklı ihtiyaçlara cevap veriyor
Türkiye’de noodle pazarı büyüklüğünün giderek arttığını belirten Erişler Gıda Perakande Grubu Genel Müdürü Abdullah Eriş, hedeflerinin iki yıl içerisinde pazarın yüzde 50’sine sahip olmak olduğunu açıkladı. Eriş, Nudo markasını tüketiciyle buluşturdukları yıl olan 2014’ü yüzde 25 pazar payına ulaşarak kapattıklarını ifade etti. Günlük hayatın koşuşturmalı temposu içinde lezzetten ödün vermeden sağlıklı ve pratik yemek isteyenlerin tercihi olan Nudo’nun Türk tüketiciler tarafından beğenildiğini dile getiren Abdullah Eriş, gençler arasında Nudo’yu beğenme oranının yüzde 85 seviyelerinde olduğunu vurguladı.

Nudo’nun bardak, sofra ve poşet çeşitleriyle farklı ihtiyaçlara cevap verdiğini ve ağırlıklı olarak gençler ve çalışan profesyoneller tarafından tercih edildiğini ifade eden Erişler Gıda Perakende Grubu Genel Müdürü Eriş, “Bu ilgi pazarın büyüklüğünü neredeyse bir yılda ikiye katladı” diye konuştu.

Halkın alışık olduğu erişte lezzetine yakın bir tat
Erişler Gıda Perakende Grubu Genel Müdürü Eriş, şu bilgileri verdi: “3,5 yıllık Ar-Ge çalışmalarının sonucunda piyasaya sunulan Nudo, halkımızın alışık olduğu erişte lezzetine en yakın tattaki noodle olarak gençler arasında da popüler yiyeceklerden biri haline geldi. 7 bin 300 kişiyle 6 şehirde yapılan bir tat-panel araştırmasında Nudo’nun gençler arasındaki minumum beğeni oranı yüzde 85 çıktı. Araştırmaya katılanların yüzde 60’ı ise Nudo’yu ayda dört ve üzeri adette tüketebileceğini söyledi.”

Hem pratik hem sağlıklı
Nudo, ofiste yemeğe çıkacak vakti olmayanlara, ders arasında karnı acıkan öğrencilere, trafik çilesi yüzünden eve yorgun gelen genç çiftlere, özetle günün her saatinde hızlı, pratik ama sağlıklı bir lezzet arayanlara hitap ediyor. Nudo’nun bardak formu pratik hazırlanışıyla zamanı olmayanlar için de hızlı bir çözüm getiriyor.

Katkı ve koruyucu madde içermiyor
Nudo bardak, içine sıcak su eklenip 3 dakika beklendikten sonra yemek için hazır hale geliyor. Doyurucu ve lezzetli Nudo bardak, bulaşık derdine de son veriyor. Bardağın içinden çıkan kendi çatalıyla Nudo’yu bulunduğunuz her ortamda yemeniz mümkün. Nudo’nun poşet formu domatesli, soğanlı, körili ve sebzeli çeşitleriyle aynı lezzete daha ekonomik bir şekilde tüketicinin ulaşmasını sağlıyor. Nudo’nun sofralık çeşitleri ise ev ve ofis ortamında geniş ailelerin besin ihtiyacını karşılıyor. Nudo, herhangi bir katkı ya da koruyucu madde içermiyor. Nudo Poşet’in içinde sadece un, bitkisel yağ, tuz, su ve garnitür bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok