Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetli ve sağlıklı tavuğun sırrı

Menülerin her daim baştacı olan tavuk; uygun yöntemlerle, bekletilmeden pişirildiğinde hem sağlıklı hem de tadına doyum olmayan bir besin. C...

Menülerin her daim baştacı olan tavuk; uygun yöntemlerle, bekletilmeden pişirildiğinde hem sağlıklı hem de tadına doyum olmayan bir besin. Carl’s Jr., sipariş verildiği anda elde panelenerek hazırlanan tavuk filetolu burgerleri ile misafirlerine sağlıklı, eşsiz lezzetler sunuyor

Tavuk eti en sağlıklı hayvansal protein kaynaklarından biri... Vitamin B2 (riboflavin), insan vücudu için en önemli genetik düzenleyicilerden biri olarak bilinen vitamin B3 (niasin), vitamin B6 (pyridoxin) ve vitamin B12 (cobalamin) bakımından çok zengin; ayrıca sindirimi de çok kolay.
Hakiki hamburgerin dünyadaki temsilcisi Carl’s Jr.’ın lezzet uzmanları, tavuk etinin uygun yöntemlerle ve bekletilmeden pişirildiğinde, vitamin ve protein kaybının da önüne geçilebileceğini belirtiyor. Ayrıca tavuk etinin pişirildikten hemen sonra tüketilmesi gerekiyor.

Amerika’da 40 yıl önce keşfedilen lezzet
Carl’s Jr.’ın yüzde 100 tavuk etinden oluşan burgerleri ‘hand breaded’ yöntemiyle yani elde panelenerek, sipariş verildiği anda hazırlanıyor. Tavuk filetolu burgerlerini Banvit güvencesiyle misafirlerine sunan Carl’s Jr.’da tavuğun sadece beyaz eti kullanılıyor, pek çok restoranın aksine tavuk kıymasına asla yer verilmiyor. Carl’s Jr.’ın tavuk filetolu burgerlerinin, bundan yaklaşık 40 yıl öncesine dayanan ilginç bir hikayesi var. Amerika’da bir Carl’s Jr. franchise restoranı tarafından, gizlilik içerisinde geliştirilen ve satışı yapılan ‘hand breaded’ tavuk burgerleri, kısa sürede satış rekorları kırıp çok beğenilince Carl’s Jr.’ın tüm dünyadaki restoranlarına yayıldı ve o günden bu yana da en beğenilen burgerler arasında yer aldı.

Sipariş verildiği anda, filetolar elde paneleniyor
Carl’s Jr.’da, misafirler sipariş verir vermez, tavuk filetolar önce un, yumurta ve formülü gizli baharatlardan oluşan pane harcına bulanıyor. Lezzetine lezzet katacak özel bir ısı derecesinde pişirilen tavuk parçaları altın rengine dönüşüyor. Tavuk parçaları özel hamburger ekmeği arasına konularak isteğe göre peynirli, Jalapeño biberli, Acı Buffalo soslu çeşit çeşit burgerler elde ediliyor. Farklı bir tat keşfetmek isteyenler ise ‘low carb’ seçeneği ile tavuk lezzetini hamburger ekmeği yerine marul yaprakları arasında deneyimleyebiliyor.

Carl’s Jr. müşterilerini ayakta bekletmiyor. Sipariş alınır alınmaz Carl’s Jr. restoranlarındaki rahat ve keyifli yemek salonuna alınan misafirlerin burgerleri güler yüzlü Carl’s Jr. çalışanları tarafından masalara servis ediliyor. Türkiye’nin ilk fast-casual konseptli burger zinciri olan Carl’s Jr., limitsiz içecek ve hem limitsiz hem ücretsiz olarak sunduğu sos çeşitleri ile de müşteri memnuniyetini her şeyden önde tutuyor.

“Acı var mı acı” diyenlere geldi
Carl’s Jr.’ın kısa bir süre önce menüsüne dahil ettiği Acı Buffalo Soslu Chicken Fillet Burger ve acısıyla keyif veren yüzde 100 göğüs etinden hazırlanan atıştırmalık Acı Buffalo Soslu Chicken Tenders “acı var mı acı” diyenlere acısıyla keyif veriyor.

Jalapeño biberleriyle hazırlanan Jalapeño Chicken Sandwich; yüzde 100 tavuk filetosu, Jalepeño biberi, Cheddar peyniri, Santa Fe Sosu, beyaz soğan, domates, marul ile Carl’s Jr. müdavimlerinin favorileri arasında yer alıyor.

Yine yüzde 100 tavuk fileto, domates, marul ve mayonez içeren Chicken Fillet Burger de Carl’s Jr. klasiklerinden biri olarak tüm dünyada çok seviliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok