Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakların Küçük Kahramanı Nova Kettle

Mutfakta başlayıp sofralarımıza kadar uzanan hikayelerin ardında küçük kahramanlar gizlidir. Emsan Nova Kettle, fonksiyonelliği ile mutfakla...


Mutfakta başlayıp sofralarımıza kadar uzanan hikayelerin ardında küçük kahramanlar gizlidir. Emsan Nova Kettle, fonksiyonelliği ile mutfaklarda işimizi kolaylaştırarak yardımımıza koşan gizli kahramanların başında yerini alıyor.

Yıllardır işlevsel ürünleriyle hayatınızı kolaylaştıran Emsan, Nova Kettle ile şıklık ve pratikliği bir arada sunuyor. Nova Kettle; 1.7 lt kapasitesi, gizli rezistansı, su seviye göstergesiyle ve üstün performansıyla fark yaratıyor. Su kaynadığında, aşırı ısınma ve susuz çalışmaya karşı otomatik kapanma özelliğiyle Emsan Nova Kettle mutfaklarda güvenli kullanım sağlıyor.

Paslanmaz çelik kapağı ve renkli gövdesiyle Emsan Nova Kettle, ışıklı açma kapama düğmesiyle mutfaklarınıza şıklık katacak. Nova Kettle, 360 derece dönebilen kablosuz kullanımı ve tek elle kolayca açılabilen kilitli kapağı sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir filtresiyle Nova Kettle Emsan kalitesinin ayrıcalığını yaşatıyor.

Gri, inox, kırmızı ve krem renk seçenekleriyle Emsan Nova Kettle, elinizden düşmeyen gizli kahramanız olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok