Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemek Kitabı Çekmecelerinin Yerini Alan Yemek Blogları

Dünyamız, dijital teknolojilerin gelişimi, internetin yaygınlaşması sonucu son yıllarda köklü bir değişim yaşıyor. Bu değişim günlük alışkan...

Dünyamız, dijital teknolojilerin gelişimi, internetin yaygınlaşması sonucu son yıllarda köklü bir değişim yaşıyor. Bu değişim günlük alışkanlıklara da yansıyor. Günlük yaşamda internetin sunduğu değişimlere en güzel örneklerden biri de yemek blogları. 

Çocukluğumuzda hamarat annelerin mutfağında yemek kitaplarının saklandığı çekmeceler olurdu. Gazetelerin yemek tarifi köşelerinden özenle kesilmiş parçalar, komşunun altın gününde bir kâğıda hızlıca yazılmış tarifler, gazete kuponları biriktirerek alınmış ya da kitapçılardan özenle seçilmiş yemek kitapları, aile yemeklerinin pişirme tekniklerine dair notlar saklanırdı o formül çekmecelerinde.

Yıllarca saklanan tariflerin üzerinde yağ, un lekeleri ya da bu ölçü yerine şu ölçü gibi notlar birikirdi. Bugün, internet teknolojilerinin yaygınlaşması yemek bloglarının da artmasına neden oldu. Hatta internet güncesi de denilen blogların büyük bir kısmı yemek üzerine. Dünya genelinde milyonlarca insan lezzetin peşinde geçen günlük deneyimlerini kişisel bloğunda ya da çok tanınan blogların birinde paylaşıyor. Türkiye’de yemek tarifleri, yemek ve besinler üzerine notlar, yemek kültürü, yöresel yemekler, pişirme teknikleri, sunum önerileri, diyet menüleri, bebek ve çocuk öğünleri gibi konularda tarifler ve bilgiler sunan bloglardan biri de kolayyemektarifleri.org.

Güncel yemek tarifi izleme yöntemi olan blog okuma alışkanlığınızı güçlendirecek öneriler sunan kolayyemektarifleri.org’u takip ederek akşam ne pişirsem derdine bir nihayet verebilir, zor sandığınız yemeklerin doğru yöntemlerle hazırlanabileceğini ve kolay yemek tariflerinin size sunacağı konforun keyfini sürebilirsiniz. Her gün yeni bir tarif ya da bilgi paylaşan kolayyemektarifleri.org size cep telefonunuz, bilgisayarınız ya da tabletiniz kadar yakın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe