Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bir mutfak aletinden fazlası

Dünyanın bir numaralı Gıda Haz markası Kenwood, küçük ev aletlerine getirdiği yenilikler ile yemek yapmayı seven kadınları usta birer şefe d...

Dünyanın bir numaralı Gıda Haz markası Kenwood, küçük ev aletlerine getirdiği yenilikler ile yemek yapmayı seven kadınları usta birer şefe dönüştürüyor.

Hayatı kolaylaştıran, her mutfak tipine uygun ürün seçenekleriyle kadınların mutfaktaki tek yardımcısı Kewnwood, gümüş dış yüzeye sahip kompakt mutfak şefi Prospero ev aleti ile yemek yapmayı keyifli hale dönüştürüyor.

Bir mutfak aletinden beklenilenden fazlasını karşılayan Kenwood Prospero, kesintisiz meyve sıkacağı, çoklu gıda öğütücü, blender, çırpıcı, mutfak robotu gibi birçok farklı aparatıyla evde yemek yapmayı hızlı ve pratik hale getiriyor.

Çalışan kadınların evdeki en büyük yardımcısı Kenwood Prospero, mükemmel karıştırma, çırpa ve yoğurma işlemlerini yaparak kısa sürede yemekleri hazır hale getiriyor. İster sevdikleriniz için hazırlayacağınız pasta hamurunu hiç yorulmadan kısa sürede yoğurun isterseniz de meyvelerinizi etrafı dağıtmadan hızlıca doğrayın. Kenwood, Prospero ev aletiyle sizi mutfağınızda usta bir şef gibi hissettirecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok