Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bir mutfak kahramanının dönüşü

Bugüne kadar hiç olmadığı kadar konforlu, fonksiyonel ve sürdürülebilir İyi şeyler daha iyi, akıllı şeyler ise daha akıllı oluyor. Bu ilkeyi...


Bugüne kadar hiç olmadığı kadar konforlu, fonksiyonel ve sürdürülebilir

İyi şeyler daha iyi, akıllı şeyler ise daha akıllı oluyor. Bu ilkeyi takip eden GROHE, yaklaşık 15 yıl önce sunduğu popüler Eurosmart mutfak bataryasını o günden bu yana bir dizi iyileştirme ve görünüm değişikliğinden geçirdi. GROHE, şimdi de daha yüksek konforu, optimize edilmiş teknolojisi ve daha da çekici estetiğiile bugüne kadarki en iyi Eurosmart modelini sunuyor.

Pürüzsüz ve modern
GROHE Eurosmart batarya yelpazesinin yeni tasarımı hemen dikkat çekiyor. Yüzde 35 oranında artırılan çıkış ucu yüksekliği yeni bataryanın sunduğu konforu artırıyor. Daha yüksek hareket serbestliği ve daha büyük kaplar için daha fazla alan, günlük kullanımda daha yüksek konfor ve esneklik anlamına geliyor. Ayrıca, ergonomik kumanda kolu artık zarif bir yelpazedeki daha ince, silindirik batarya gövdesine bağlanıyor. Siluetin tamamıyla dengeli olması ve girintili çıkıntılı olmaması, bataryaların göze hitap ettiği gibi kolaylıkla temizlenebilmesini de sağlıyor.

Yenilikçi iyileştirmeler
Eurosmart’ın sunduğu diğer sayısız fayda dışarıdan görünmese de ürünün fonksiyonelliğine ciddi katkıda bulunuyor. Düşük çıkış uçlu varyantlardaki ayrı su yolu mutfak bataryaları için özellikle değerli yeni bir özellik. Bu, suyun batarya içindeki kurşun veya nikel ile temasa geçmemesi anlamına geliyor ve dünyadaki tüm içme suyu düzenlemelerine uyumu güvence altına alıyor. Yeni Kolay Değiştirilebilir Perlatör, herhangi bir özel alete gerek olmaksızın kolaylıkla değiştirilebilmesi ile özgün bir inovasyon. Tek yapmanız gereken, çukura bir bozuk para yerleştirip bunu anahtar gibi döndürerek perlatörü söktükten sonra yerine yenisini takmak.

Kaynakların sürdürülebilir kullanımı
Eurosmart kaynakların verimli kullanımı söz konusu olduğunda da çok etkileyici. Batarya, kumanda kolu orta konumda açıldığında sadece soğuk su sağlayan, sürdürülebilir GROHE SilkMove® ES teknolojisine sahip. Bu teknoloji, sadece soğuk su kullanmanın yeterli olduğu durumlarda kullanıcıların istemeden ve gereksiz yere ısıtılmış su akıtmasını engelliyor. Entegre sıcaklık sınırlayıcılı yeni 35 milimetre kartuş enerji tasarrufu ve yanma koruması konusunda bir başka alternatif sunuyor. Kullanıcılar, entegre sıcaklık sınırlayıcı ile ayrıca maksimum su sıcaklığını da ayarlayabiliyor.

Mutfak için Eurosmart birçok farklı varyant halinde sunuluyor. Batarya, duvara montaj için uzun çıkış ucu, küçük lavabolar için kısa, alçak çıkış uçlu ve geleneksel mutfak lavaboları için uzun, alçak çıkış ucu alternatifleri ile farklı mutfak tipleri için çözüm sunuyor. Ürün kapatma valfi ve GROHE SilkMove® ES soğuk su ile açma fonksiyonuyla da temin edilebiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok