Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Duble tavuk lezzeti ekranlara taşınıyor

Farklı damak zevklerine hitap eden zengin bir menü sunan KFC’nin, Ogilvy & Mather tarafından hazırlanan yeni reklam filmi izleyiciyle bu...


Farklı damak zevklerine hitap eden zengin bir menü sunan KFC’nin, Ogilvy & Mather tarafından hazırlanan yeni reklam filmi izleyiciyle buluştu. KFC’nin usta şefleri tarafından hazırlanan duble tavuklu Double Zinger Burger için hazırlanan yeni reklam filmi, “Hayattan Daha Fazlasını İsteyenler İçin” sloganıyla hafızalarda yer edecek.

Yaklaşık 25 yıldır, 11 baharatlı özel tarifi ve cezbedici ürünleriyle, Türkiye’nin her köşesinde tavuk severlerle buluşan KFC’nin yeni lezzeti duble tavuklu Double Zinger Burger, reklam filmiyle “Hayattan Daha Fazlasını İsteyenler İçin” sloganıyla ekranlara taşındı.

Ogilvy & Mather tarafından hazırlanan reklam filmi, hepimizin çocukluk ve gençlik dönemlerimizden aşina olduğu ve “keşke hiç bitmese, daha da sürse” dediği anları Mert adlı genç bir karakterin dünyasından örneklerle anlatıyor.

Onur Erdem’in yönetmenliğini üstlendiği ve 5 farklı mekanda gerçekleştirilen çekimlerde, Mert’in “hayattan hep daha fazlasını” istediği anlar, hayattan gülümseten örneklerle ekranlara taşınıyor. Filmin sonunda ise “Daha fazla tavuk, daha fazla lezzet” vadeden Double Zinger Burger, Mert’in sorularına cevap oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok