Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ada mutfağa Silverline yorumu

Üstün performans ve tasarım şıklığı özellikleri ile ada mutfaklar için tasarlanan V-Island, kusursuz mutfak deneyimi yaşatıyor... Silverline...

Üstün performans ve tasarım şıklığı özellikleri ile ada mutfaklar için tasarlanan V-Island, kusursuz mutfak deneyimi yaşatıyor...

Silverline Ankastre, mutfaklarda teknolojinin derinliğini hissettiren yeniliklere imzasını atmaya devam ediyor. Bunlardan biri de V-Island ada davlumbaz... V-Island ergonomik açılı gövdesi, sessiz çalışma özelliği, ulaşılması kolay kontrol paneli ile yine Silverline’ın sade yalın, modern ve fonksiyonel tasarım anlayışını ön plana çıkarıyor.

 Beyaz ve siyah renk seçeneklere sahip davlumbaz, siyah cam üstü dokunmatik kontrol paneli ve uzaktan kumanda kontrol alternatifleri kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlıyor. Otomatik kapanma fonksiyonu sayesinde pişirme sonrası davlumbaz 15 dakika sonra otomatik kapanması için programlanabilir.

Bu fonksiyonu seçerek pişirme işlemini tamamladıktan sonra mutfakta kalan tüm kokular ortadan kaldırılırken, enerji ve zamandan tasarruf edilebilir.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe