Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bisküvi ve krakeri eşsiz lezzetiyle birleşiyor

Kalpleri yumuşatan çikolata Milka’nın bisküvi ve krakeri çikolatanın eşsiz lezzetiyle birleştiren ‘Milka LU’ ve ‘Milka TUC’ şimdi Türkiye’de...

Kalpleri yumuşatan çikolata Milka’nın bisküvi ve krakeri çikolatanın eşsiz lezzetiyle birleştiren ‘Milka LU’ ve ‘Milka TUC’ şimdi Türkiye’de…

Milka, dünyanın önde gelen bisküvi markalarıyla el ele verdi, bisküvi ve krakerin çikolatayla olan eşsiz uyumunu damaklara taşıyan Milka LU ve Milka TUC’u Türkiye’ye getirdi.

Yeni Milka LU ve TUC’u diğer tablet çikolatalardan ayıran en önemli özelliği farklılaşan yapısı; dışta çıtır bisküvi ve arasındaki bol sütlü ve kalpleri yumuşatan Milka çikolatası sayesinde Yeni Milka LU ve TUC çikolata severlere eşsiz bir atıştırmalık çikolata deneyimi sunuyor. Tablet çikolatada bir devrim niteliği taşıyan ürünüyle Milka damakları fethetmeye hazırlanıyor.

Çikolatanın haz verici özelliği ile bisküvinin atıştırmalık özelliğini birleştiren Yeni Milka LU ve TUC kendisini zihinsel olarak yenilemek ve neşelendirmek için gün içinde atıştırmalık ürünler tüketen kişilerin favorisi olmaya aday.

Ekim ayı içerisinde tüm Türkiye’de satışa sunulacak ‘Milka LU’ ve ‘Milka TUC’ 87 gramlık paketlerde raflardaki yerini alacak.

Milka Hakkındaİsviçreli Phillippe Suchard tarafından yaratılan Milka, 1993’ten beri Türkiye çikolata pazarında lider bir markadır. Geniş bir ürün portfolyosuna sahip olan Milka, getirdiği yenilikler ve eşsiz çeşitleriyle yurdumuzda çikolata pazarının en yenilikçi, dinamik ve öncü markasıdır. Milka ürünlerinin en önemli ortak noktası ise, dünyanın en yumuşak lezzetli, bol sütlü, leziz çikolataları olmasıdır.“Milka” ismi, ürünün iki ana maddesi olan “süt” (Almanca’da “milch”) ve “kakao”nun birleşiminden oluşur. Milka çikolatasının yapımında, sadece ve sadece Alp Dağları’nın doğal ortamında beslenen ineklerin sütü, yani “Alp sütü” kullanılır. Bu sayede Milka, dünyanın en yumuşak lezzetli çikolatası olmakla kalmaz, aynı zamanda kalpleri de yumuşatır.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe