Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Can Oba ile “Can’lı Tatlar” programının bu haftaki yıldızı “Kars Kaşarı”

Metro Toptancı Market’in katkıları ve ünlü şef Can Oba’nın sunumuyla Pazar günleri saat 11:10’da CNN Türk’te yayınlanan “Can’lı Tatlar”ın bu...

Metro Toptancı Market’in katkıları ve ünlü şef Can Oba’nın sunumuyla Pazar günleri saat 11:10’da CNN Türk’te yayınlanan “Can’lı Tatlar”ın bu haftaki durağı Kars olacak

“Can’lı Tatlar” programı, profesyonellerin güçlü iş ortağı olma hedefiyle Türkiye’de 25. yılını kutlayan Metro Toptancı Market’in katkılarıyla ekrana geliyor.

Programda, ait olduğu bölgenin iklimi ve toprağı ile özdeşleşerek en üstün kaliteye ve lezzete sahip olan coğrafi işaretli ürünlerden, endemik türlere, sürdürülebilir hayvancılıktan, balıkçılığa farklı konular ele alınıyor.

11 Ekim Pazar günü saat 11.10’da ekrana gelecek “Can’lı Tatlar”, bu haftaki rotasını kaşar peyniri ile ünlü Kars’a çevirecek. Kars’ın Boğatepe Köyü’ndeki peynir üretim tesislerinin ve Peynir Müzesi’nin ziyaret edileceği programın bu haftaki konuğu ise, Peynir Müzesi’nin hayata geçirilmesine katkıda bulunan ve kendisi de peynir üreticisi olan İlhan Koçulu olacak.

“İyi malzeme olmadan iyi yemek olmaz” diyerek yola çıkan Can Oba ise, peynirli salata, Kars kaşarlı sigara böreği ve peynir pastası tariflerini izleyicilerle paylaşacak.

Uzun yıllar dünyada yılın şefi olarak seçilen Alfons Schuhbeck’in restoranı gibi birçok tanınmış restoranda çalışan Can Oba, bugün kendi ismini taşıyan restoranında lezzet üzerine odaklanan farklı sunumlarını lezzet düşkünleri ile buluşturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok