Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Defne Koz tasarımı özel bardakta

Lipton Bitki, Meyve veya Yeşil Çay keyfi bir başka Lipton’un bardak poşet çayları için özel olarak tasarlanan Defne Koz imzalı bardaklar çay...

Lipton Bitki, Meyve veya Yeşil Çay keyfi bir başka

Lipton’un bardak poşet çayları için özel olarak tasarlanan Defne Koz imzalı bardaklar çay tutkunlarına yeni bir içim keyfi sunuyor. Çayın bardakta demlenmesinden, yudumlanmasına kadar her anını çok daha zevkli hale getiren özel tasarım bardaklar, özellikle bitki, meyve ve yeşil çay severler için çay deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyacak.

Lipton, ünlü tasarımcı Defne Koz tarafından Lipton’a özel olarak dizayn edilen çay bardakları ile çay keyfine keyif katmaya devam ediyor. Yalnızca Lipton kullanıcılarının sahip olabileceği ve başka yerde bulunmayan özel tasarım bardaklara 2 adet Lipton bitki, meyve ve yeşil çay ürünü alanlar sahip olabiliyor.

Lipton’un çay keyfini taçlandıran bu özel tasarım cam bardaklar özellikle poşet çay severlere hitap ediyor. Daha önce yine Lipton’a özel olarak tasarlanmış meşhur ince belli bardak ve demlikten sonra, bardak poşet çaylar için özel yapılmış bu cam ürün iki parçadan oluşuyor. Bardağın üzerindeki cam kapak, çayın sıcacık demlenmesini sağladıktan sonra, poşet çayın konduğu tabak olarak kullanılıyor.

Lipton’un zengin lezzetleri bir araya getirdiği bitki, meyve ve yeşil çay ürünlerinin kullanımı için ideal olan bu yeni tasarımlar, piyasada sınırlı sayıda bulunuyor. Defne Koz imzalı yeni tasarım çay bardakları, Kasım ayında kullanıcılarıyla buluşacak.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe