Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Derbi Günü 112 Bin Sipariş Verildi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin heyecanı yaşanırken, Yemeksepeti’nde günün galibi Pizza oldu. Bu durum maçları bir araya gelerek izlediğim...

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin heyecanı yaşanırken, Yemeksepeti’nde günün galibi Pizza oldu. Bu durum maçları bir araya gelerek izlediğimizi, sadece futbol heyecanını değil, pizzaları da paylaştığımızı bir kez daha ortaya koydu. 

Taraftarın maç sonrası yorumları izlemesi sebebiyle gece 21.00-23.00 saatleri arasındaki siparişler önceki haftanın aynı saatine göre yüzde 29 artış gösterdi. Gece siparişlerinin trend lezzeti ise, siparişini yüzde 60 artıran lahmacun oldu. Yemeksepeti üzerinden Pazar günü 112 bin sipariş yani yaklaşık 300 bin porsiyon yemek istendi.

25 Ekim Pazar gecesi oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini tüm Türkiye yine nefesini tutarak izledi. 1-1 sonuçlanan derbinin galibi ise, Yemeksepeti kullanıcısı oldu. Yemeksepeti üzerinden Pazar günü toplam 112 bin sipariş verildi. Yemeksepeti kullanım alışkanlıklarına bakıldığında, bu rakam yaklaşık 300 bin porsiyon yemeğin Yemeksepeti üzerinden yendiğini gösteriyor.

Golü, heyecanı ve pizzayı gönülden seviyoruz
Son derbide Pizza siparişleri yaklaşık yüzde 20’lik bir artış gösterdi. Yemeksepeti’nde en çok sipariş edilen ürünlerde, her zaman ilk sıraları Kebap ve Burger ile paylaşan Pizza, önemli spor karşılaşmalarına denk gelen saatlerde siparişini artırarak ilk sıraya oturuyor. Kısacası, Türkiye’yi heyecana boğan maçları bir araya gelerek izliyoruz; bu sırada sadece futbol heyecanını değil, pizzaları da paylaşıyoruz.

Gecelerin galibi lahmacun
Öte yandan, dünkü derbinin hemen öncesine denk gelen 18.00-19.00 saatleri arasında, Yemeksepeti siparişleri geçen haftaya göre ortalama yüzde 30 oranında artarken, derbi saatleri içerisinde herkes maçın heyecanına kapıldığı için sipariş oranları yüzde 15 düştü. Gece siparişleri ise derbiden sonra tavan yaptı ve 21.00-23.00 arasında, derbiye doyamayan taraftarın yorumları izlemeye devam etmesi sebebiyle yüzde 29 arttı. Bu saat diliminde siparişlerini en fazla artıran lezzetler ise yüzde 60 ile lahmacun ve yüzde 40 ile burger oldu.

Fenerliler nakit, Galatasaraylılar kart kullanıyor
Yemeksepeti’nde tuttuğu takımı belirten kullancıların siparişleri incelendiğinde Fenerbahçelilerin ortalama sepet tutarlarının Galatasaraylılara göre yüzde 5,1 daha fazla olduğu ortaya çıktı. Ödeme tercihlerine bakıldığında ise Galatasaraylıların daha çok kredi kartı, Fenerbahçelilerin ise nakit kullanmayı tercih edildiği görüldü. Ayrıca, iki taraftar grubunun da sepet ortalamaları derbi günleri yüzde 10 oranında artıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe