Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dünyada bir ilk: Acılı Ton Balığı Konservesi

Lezzet tutkunlarına farklı deneyimler yaşatmak için büyük bir heyecanla çalışmalarını sürdüren Dardanel, dünyada bir ilki gerçekleştirerek a...

Lezzet tutkunlarına farklı deneyimler yaşatmak için büyük bir heyecanla çalışmalarını sürdüren Dardanel, dünyada bir ilki gerçekleştirerek acılı ton balığı konservesini tat avcılarının beğenisine sundu. Dardanel Acılı Ton, sarımsak ve kırmızı biber içeren özel sosuyla ton balığında ezberleri değiştiriyor.

Yeniliklerinde hız kesmeyen Dardanel, şimdi de dünyada bir ilki gerçekleştirerek acılı ton balığı konservesini lezzet tutkunlarıyla buluşturdu. Sarımsak ve kırmızı biber içeren acılı sosla harmanlanan ton balığı, Dardanel imzasıyla sofralara taşınıyor. Yüzde 100 doğal ve katkısız olan bu özel ürün, Türk damak tadı için formüle edilmiş lezzetiyle kendi hayran kitlesini yaratacağa benziyor.

Ton balığı tutkunlarının farklı bir lezzet yakalayacağı Dardanel Acılı Ton, ton balığıyla yeni tanışacak olanlar için de harika bir başlangıç vadediyor. Türkiye’de ve dünyada ilk kez Dardanel tarafından geliştirilen bu lezzetli ürün 160 gramlık teneke kutularda tat avcılarını bekliyor.

Dardanel hakkında:   Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, 1984 yılında, Çanakkale’de, Niyazi Önen tarafından kuruldu. 1986 yılında Türkiye’deki ilk konserve ton balığı üretimini gerçekleştirdi. Tüketiciyi birçok yenilikçi lezzetle tanıştıran, Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alan Dardanel, gıda güvenliğine ve doğaya saygıya büyük özen gösteriyor. Bu kapsamda, yalnızca ICCAT (Atlantik Orkinosunu Koruma Komisyonu) tarafından belirlenen avcılık kotalarını uygulayan şirketlerle çalışıyor. Yunuslara zarar vermeden yapılan avcılık metodunun simgesi “Dolphin Safe” belgesi sahibi olan Dardanel ayrıca, aldığı “Friend of The Sea” sertifikası ile de sürdürülebilir denizciliğe, çevrenin ve doğal yaşam alanlarının korunmasına büyük önem verdiğini belgeledi. Tüketicilerin lezzetli sofralarda keyifli vakit geçirmesi, mutlu olması, iyi hissetmesi amacıyla tüm gücüyle, büyük bir titizlikle çalışan Dardanel, Türkiye’de deniz ürünleri tüketiminin artması yönündeki çalışmalarını hızla sürdürüyor, yeniliklerini hayata geçirmeye devam ediyor. Lezzet tutkunları tarafından büyük ilgi gören Baricci, Mister No ve Dardenia da Dardanel tecrübesi ve güvencesiyle hizmet sunan markalar arasında yer alıyor.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe