Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

George Clooney Nespresso Yeni Reklam Kampanyası

Nespresso marka elçisi George Clooney, markanın yeni reklam kampanyası 'How Far' için Akademi Ödüllü Fransız oyuncu Jean Dujardin il...

Nespresso marka elçisi George Clooney, markanın yeni reklam kampanyası 'How Far' için Akademi Ödüllü Fransız oyuncu Jean Dujardin ile kamera karşısına geçti. İki ünlü aktörün Nespresso anının tadını çıkarmak için 'ne kadar ileri gidebileceklerini' (How Far) esprili bir dille anlatan reklam kampanyasının çekimleri İtalya’daki Como Gölü kıyısında yapıldı.

Nespresso ile çok uzun yıllardır birlikte olduğunu belirten George Clooney yeni kampanya ile ilgili "Nespresso reklam kampanyalarının bu kadar olumlu etki yaratmaya devam etmesi gerçekten muhteşem. Bu kampanyada Jean ile birlikte çalışma fırsatına sahip olduğum için mutluyum!" dedi.

Yeni Nespresso ‘What Else?’ kampanyası için marka elçisi olan George Clooney ile birlikte eğlenceli bir senaryo hazırladıklarını belirten Nestlé Nespresso SA Uluslararası Pazarlama ve Strateji Müdürü Guillaume Le Cunff, "Tüm kahve aşıklarını ve Kulüp Üyelerini yeni reklam kampanyamızın bir parçası olmaya ve en sevdikleri Nespresso Grand Cru’ları için ne kadar ileriye gideceklerini göstermek için dijital ve sosyal mecralarda “How Far” hikayesinin parçası olmaya davet ediyoruz" dedi.

Nespresso kampanyalarının arkasında yatan mizahın çok hoşuna gittiğini belirten Jean Dujardin, hikayenin hazırlık aşamasından, kamera önü ve kamera arkasına kadar tüm aşamalarıyla yakından ilginerek marka ile yakın bir iş birliği yaptı.

Ünlü aktör kampanya ile ilgili değerlendirmesinde, "George Clooney ile birlikte çalışmak çok eğlenceliydi. Çekimler boyunca hem Nespresso kahvelerinin tadını çıkardım, hem de George’un Grand Cru’sunu içmekten özel bir zevk aldım" dedi.

Yönetmenliğini ise Akademi Ödülü adayı yapımcı ve senarist Grant Heslov’un yaptığı, başrollerini George Clooney ve Jean Dujardin’in paylaştığı Nespresso "How Far" reklam kampanyası Aralık ayı itibariyle Türkiye’de lezzet tutkunlarıyla buluşacak.

Nespresso "How Far" reklam filminin konusu:
Espresso yapmak isteyen George Clooney, arkadaşı Dujardin’in kutuda kalan son kapsülü kullanmak üzere olduğunu fark eder ve ondan kapsülü ister. Dujardin bir şart karşılığında son kapsülü Clooney’e vermeyi kabul eder. Dujardin’in teklifini kabul eden Clooney, favorisi olan Volluto Grand Cru’nun tadına bakmak üzereyken, güzel bir bayan yanına yaklaşır. Mükemmel bir centilmen olan Clooney, fincanını kadına verir, ancak kısa bir süre sonra Dujardin’in oyununa geldiğini fark eder, fakat benzer bir teklif ile Dujardin’den intikamını alır.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok