Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İştah açan sofralar

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, yeni kahvaltı takımı Enjoy ile kahvaltıda geçirilen zamanı keyfe dönüştürüyor.  Sabah kahvaltılarının v...

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, yeni kahvaltı takımı Enjoy ile kahvaltıda geçirilen zamanı keyfe dönüştürüyor. 

Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olmaya aday, 39 parçadan oluşan takımda, kusursuz bir kahvaltı sofrasında olması gereken her şey bir arada sunuluyor.

40 yıldır üretim ve AR-GE gücüyle global standartlarda hizmet veren Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki, yeni serisi Enjoy Kahvaltı Takımı, şık tasarımı ve mutfaktan ilham alınarak yaratılan canlı motifleriyle ile kahvaltı sofralarını renklendiriyor.

Super-White porselenden üretilen takım, yüksek ışık geçirgenliği, pürüzsüz ve ince dokusuyla zarif bir görünüme sahip olup, yüksek ısıda pişirilerek üretildiği için sağlığa zararı kanserojen maddeleri içermemesiyle de dikkat çekiyor. Dayanıklı desenleriyle, günlük kullanıma son derece uygun olan Enjoy Kahvaltı Takımı, bulaşık makinesinde de rahatça kullanılabiliyor.

Sevdiklerinizle birlikte kuracağınız, neşeli kahvaltı sofralarına, tasarımın estetiğini taşıyan Enjoy Kahvaltı Takımı’nda altı adet servis tabağıyla birlikte, üçer adet kayık tabak, servis kasesi ve reçel kasesi yer alırken, altı adet yumurtalık ve çay-fincan takımıyla birlikte tuzluk, biberlik ve peçetelik de bulunuyor.

Toplamda 39 parçadan oluşan takım, eksiksiz bir kahvaltı sofrası hazırlamak için her şeyi sunarken, güzel bir günün başlangıcının habercisi olan, keyif dolu kahvaltı sofraları vadediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe