Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İtalyan mutfağını sofralarınıza taşıyın

Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde bulunan pizza ve makarna pişirme gereçleri, sofra takımları ve aksesuarları ile mutfaklar İtalya...

Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde bulunan pizza ve makarna pişirme gereçleri, sofra takımları ve aksesuarları ile mutfaklar İtalyan restoranına dönüşüyor.

İstanbul, 08 Ekim 2015 – Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, İtalya’nın eşsiz lezzetlerini sofralara taşıyor. İtalya’nın vazgeçilmezi pizza ve makarna yapımını kolaylaştıran ürünleri ile Crate and Barrel, mutfakta kendinizi şef gibi hissetmenizi sağlıyor.

Mutfağınızda gerçek bir İtalyan gibi yemek pişirin
Crate and Barrel, pizza ve makarna yapmayı bir keyif haline döndürmek isteyenlere, hem pratik hem de profesyonel mutfak ürünleri sunuyor.

Birkaç dakika içinde muhteşem linguini, spagetti veya lazanya yapmayı mümkün kılan “Atlas 150 Aluminyum Makarna Yapma Aleti”, aynı zamanda tezgah üzerindeki duruşuyla da mutfaklarda göz doldururken, kömür mangalını pizza fırınına dönüştüren “Kettle Pizza Deluxe USA” ise, pizza taşında 8 dakika içinde mükemmel pizzalar yapmaya yardımcı oluyor.

Sofraların konseptini tamamlayan aksesuarlar
Yemeklerin lezzetini sofradaki detaylar ile tamamlayan Crate and Barrel, İtalyan stilini sofra ve servis takımları ile de bütünleştiriyor.

Crate and Barrel’ın lezzetli makarnalar için üretilen domates desenli çukur tabağı ve servis kasesi, dumanı tüten pizzalar için ise kesme aleti, dilimleme ve servis tepsisi, sunumlarınız için mükemmel bir alternatif sağlayarak sofralara İtalyan ruhunu katıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok