Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Katı Meyve Sıkacağı ile Kışın Sağlıklı Kalın

Avrupa’nın gıda hazırlama ürünlerinde lider markası İngiliz Kenwood, vitamin deposu meyve suları hazırlayabileceğiniz üstün teknoloji ile ür...

Avrupa’nın gıda hazırlama ürünlerinde lider markası İngiliz Kenwood, vitamin deposu meyve suları hazırlayabileceğiniz üstün teknoloji ile üretilmiş JE880 katı meyve sıkacağını sunuyor. 

Okula giderken, yemek sırasında ve günün her saatinde posalarından ayrıştırılmış taptaze, sağlıklı ve saf meyve suları için Kenwood JE880 katı meyve sıkacağını mutlaka deneyin, kış soğuklarına yenilmeyin.

Kenwood, geniş ürün yelpazesiyle tüm tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Dünyadaki en son teknolojiyi mutfaklara taşıyan ve piyasaya sunduğu ürünleriyle mutfaklarda zaman tasarrufu da sağlayan Kenwood, müşteri memnuniyetini maksimum seviyelere taşıyor. Kenwood’un kullanıcılarına sunduğu JE880 model katı meyve sıkacağı ile hazırladığınız sağlıklı içecekler kışın soğuklarına karşı direncinizi korumanıza yardımcı oluyor.

Meyveyi Posasından Tamamen Ayıran Apex Teknolojisi
Kenwood katı meyve sıkacakları üstün apex teknolojisi ile suyu tamamen posasından ayırarak, içim sırasında ağıza herhangi bir kalıntının gelmesini engelliyor.
Büyüme çağındaki çocukların severek içeceği posasız meyve suları, yetişkinler için de ayrıca bir vitamin kaynağı. Her yaştan insanın rahatça kullanabileceği Kenwood katı meyve sıkacakları, pratik kullanımıyla zamandan tasarruf sağlarken, çeşitli foksiyonlarıyla da kolayca temizleniyor.

Paslanmaz çelikten üretilmiş, Kenwood JE880 katı meyve sıkacağının özel kapatma butonu ile yarı profesyonel kontrol mekanizması, posaları tek seferde hazneye gönderme özelliği ve etkili 2000W maksimum motor gücü ile meyveleri profesyonelce sıkma imkanı sağlıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe