Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Keskinliği uzun yıllar sürecek bıçaklar

Her mutfağın kaliteli ve keskin bıçak setine ihtiyacı vardır. Emsan Eclipse Bıçak Seti, kaliteli çeliği ve keskinliğiyle yiyeceklerinizi en ...

Her mutfağın kaliteli ve keskin bıçak setine ihtiyacı vardır. Emsan Eclipse Bıçak Seti, kaliteli çeliği ve keskinliğiyle yiyeceklerinizi en hızlı şekilde doğramanıza yardımcı olurken uzun ömürlülüğüyle de mutfağınızda yıllarca yerini alacak.

Kaliteli ve uzun yıllar boyu kullanılabilen çelik bıçağın sırrı ise çizilmez, yapışmaz ve hafif oluşunun yanı sıra yiyeceklerde metal tadı bırakmamasıdır. Ağız kısmı sertleştirilmiş özel Alman çeliğinden üretilen EmsanEclipse Bıçak Seti; meyveden sebzeye, etten ekmeğe kadar tüm yiyecekleri kolay doğramanızı sağlıyor.

Eclipse Bıçak Seti, özel tasarım cam ve bambu ağacı standı ile mutfakların havasını da değiştirecek. 6 parçadan oluşan bıçak seti şef bıçağından ekmek bıçağına, doğrama bıçağından soyma bıçağına kadar işinizi kolaylaştıracak bıçak çeşitlerini sunuyor. Emsan Eclipse Bıçak Seti, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile mutfak tezgahlarınıza ayrıcalıklı görünüm kazandıracak.

Eclipse 6 Parça Bıçak Seti;
8 “ şef bıçağı
6 “ sıyırma bıçağı
8 “ ekmek bıçağı
5 “ doğrama bıçağı
3,5 “ soyma bıçağı
Stant
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok