Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kış mevsiminde taze meyve ve sebze suyu

Yenilikçi ürünleri ve şık tasarımlarıyla hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri üreticisi Homend, benzerlerinden çok daha küçük tasarımı ve ...

Yenilikçi ürünleri ve şık tasarımlarıyla hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri üreticisi Homend, benzerlerinden çok daha küçük tasarımı ve yüksek performansı sayesinde yüzde on daha fazla meyve ve sebze suyu sıkabilen Enerjuicer 2704 katı meyve ve sebze sıkacağını tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleriyle dikkat çeken Homend’in Enerjuicer 2704 katı meyve ve sebze sıkacağı, sebze ve meyvelerden yüzde on daha fazla su alınmasını garanti ederken yüksek performansı, benzerlerinden altı desibel daha sessiz çalışması ve mutfakta az yer kaplamasıyla dikkat çekiyor.

350 wattlık performansıyla boyundan büyük işler başaran Enerjuicer 2704, yumuşak ve sert meyve ile sebzeler için iki farklı güç kademesine, tezgahta kaymayı önleyen kauçuk ayaklara, kablo derdini ortadan kaldıran özel tasarıma sebze ve meyve suyunun köpüğünü sudan ayırmak için özel bir bölüme ve paslanmaz çelikten bir filtreye sahip. Tüm bu özelliklere ek olarak Enerjuicer 2704’ün çıkartılabilen tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe