Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta 8 haftada lezzet uzmanı

Türkiye'nin ilk ve tek özel profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), yoğun ilgi gören Workshop ve eğitim programlarına...

Türkiye'nin ilk ve tek özel profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), yoğun ilgi gören Workshop ve eğitim programlarına devam ediyor.

Birbirinden lezzetli peynirlerin yapımının her aşamasıyla gösterildiği “Artisan Peynir Yapımı”, tüm mutfak tekniklerini profesyonel şeflerden öğreneceğiniz “Mutfakta 8 Hafta” ve pastacılıkla ilgili her detayın işleneceği “Mutfakta 8 Hafta Pastacılık 2” Kasım ayında MSA’da.

Milli Eğitim Bakanlığı onayı ve City&Guilds, Pearson/EdExcel ve Scottish Qualification Authority akreditasyonları ile uluslararası profesyonel aşçılık diploması veren Türkiye’nin ilk ve tek mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi, Kasım ayında mutfak severlere ilgi çekici Workshop ve eğitim programları sunuyor.

8 haftada lezzet uzmanı
MSA, “Mutfakta 8 Hafta” programı ile gerçek bir şef gibi yemek pişirme imkânı sunuyor. 8 Kasım – 27 Aralık tarihleri arasında Pazar günleri 10:00–14:00’te gerçekleştirilecek olan “Mutfakta 8 Hafta” programında bıçak seçme, kesim ve kullanma teknikleri, soslar, çorbalar, et çeşitleri ve pişirme teknikleri, tavuk pişirme yöntemleri, party foods, tapas çeşitleri, Uzak Doğu yemekleri, deniz ürünleri seçme, temizleme ve pişirme teknikleri, taze makarna hazırlama eğitimleri veriliyor.

Evde peynir yapmanın incelikleri
Her yiyeceğin en sağlıklı ve lezzetlisini arayanlar için doğal yöntemlerle evde peynir yapmanın sırları, “Artisan Peynir Yapımı” eğitiminde paylaşılıyor. İki gün süren eğitimde yoğurt, sepet peyniri, ricotta-lor peyniri, suda mozzarella ve mascarpone yapımlarında uzmanlaşacak, istediğiniz peyniri evde en doğal yöntemlerle yapmanın keyfine varacaksınız.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok