Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta yenilik arayanlara

Üstün tasarımlarıyla kullanıcısına teknolojik ve fonksiyonel mutfak deneyimi yaşatan Silverline Ankastre, tek dokunuş ile aktif pişirme alan...

Üstün tasarımlarıyla kullanıcısına teknolojik ve fonksiyonel mutfak deneyimi yaşatan Silverline Ankastre, tek dokunuş ile aktif pişirme alanına odaklanabilen ilk davlumbaz To the Point'i mutfaklara taşıyor.

Silverline Ankastre, mutfaklarda teknolojinin derinliğini hissettiren bir yeniliğe daha imzasını atıyor.

Hangi ocak gözü kullanılıyorsa o gözün üzerindeki havalandırma paneline dokunulunca açılan panel ile aktif pişirme alanına odaklanan To the Point davlumbaz mutfakta işinizi kolaylaştırıyor.

Sadece pişirme alanına odaklanan çekiş sistemi ile harcadığı enerjiyi minimuma indirerek maksimum performans gösteren To the Point davlumbaz, kontrol panelsiz dokunmatik ekranıyla aynı zamanda şık ve fonksiyonel...

Kullanılmadığı zamanlarda ön filtre ve çekiş alanlarını gizleyen hareketli paneller, temizlenmesi kolay ve yalın formuyla modern ve ikonik bir görünüm yaratıyor.

Minimum enerji, maksimum verim...

Ürünlerinde çevreci ve çevreyle dost teknolojiler kullanan Silverline, tüm ürünlerinde olduğu gibi To the Point'te de sadece kullanılan ocak gözüne odaklanan sistemi ile minimum enerjiyle maksimum verimi sağlıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe