Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pakmaya'dan lezzetli ve rengarenk makaronlar

Pastane vitrinlerinde görsel bir şölen yaratan rengarenk makaronlar Pakmaya’nın özel ürünü olarak 5 kilogramlık karışımlar halinde satışa su...

Pastane vitrinlerinde görsel bir şölen yaratan rengarenk makaronlar Pakmaya’nın özel ürünü olarak 5 kilogramlık karışımlar halinde satışa sunuluyor.

İstanbul Piyasaya sunduğu profesyonel pastacılık ürünleri ile pasta ustalarının ilgisini çeken Pakmaya yeni ürünleriyle bu alandaki başarısını sürdürüyor. 2013 yılı başında profesyonel pastacılık pazarına giren, Pakmaya 2014 sonuna kadar ise bu alandaki ürün portföyünü 200’e çıkarmayı hedefliyor.

Ürüne ve müşterisine önem veren pastanelerin vitrinlerini süsleyen, pasta süslemelerinde de kullanılan ve farklı tatlarda sunulan rengarenk makaronlar artık pastanelerde Pakmaya kalitesi ile yer alıyor.

Pakmaya tarafından özel olarak geliştirilen makaron karışımı 5 kilogramlık Kraft ambalajda satılıyor. Yoğun badem içeriğine sahip makaronların yapımı için sadece su eklemek yeterli oluyor. Renk ilavesi ile de istenilen renkte üretilebilen makaronlar uzun süre ve farklı sıcaklıkta şeklini koruyor.

Yapması çok kolay!
Pakmaya makaron karışımı her 1 kilogramı için 200 gram su koyularak 4-5 dakika mikserle orta devirde karıştırılır, istenilen renk ve aroma ilave edilebilir. Sonra üzerine yapışmaz malzeme yerleştirilmiş tepsilerin üstüne malzeme sıkılma torbası ile istenildiği şekilde sıkılıyor ve 125oC sıcaklıkta 18 ila 20 dakika pişiriliyor. Daha sonra geriye yalnızca soğumuş makaronları tepsiden almak kalıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok