Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pizza Pizza’nın Sırrı Sosunda!

Türkiye’nin en yaygın şube ağına sahip olan yerli pizza markası Pizza Pizza, lezzetin temel taşı pizza sosu ile dikkat çekiyor. Mevsimlik do...

Türkiye’nin en yaygın şube ağına sahip olan yerli pizza markası Pizza Pizza, lezzetin temel taşı pizza sosu ile dikkat çekiyor. Mevsimlik domatesleri baharatlarla harmanlayıp en lezzetli sosunu yaratan Pizza Pizza, gerçek sosun püf noktalarını paylaşıyor.

Bu yıl 20. yaşını kutlayan Türkiye’nin en büyük yerli pizza restoran zinciri Pizza Pizza, özel sosu ile pizza severlerin beğenisini topluyor. Titiz Ar-Ge süreçleri sonucu ortaya çıkan ve özel reçetelerle tüketiciye sunulan soslar, yine tüketicilerin tercihlerine göre geliştiriliyor. Bu konuda bir sos uzmanı ile işbirliği yapan Pizza Pizza, yeni lezzet arayışlarına da devam ediyor.

Mevsiminde seçilmiş domateslerden elde ettiği püre ile pizzanın temel taşı olan sosu hazırlayan Pizza Pizza, sosu sos yapan fesleğen ile fark yaratıyor. Sosu pişirme sırasında tatların iletişimine önem veren Pizza Pizza, malzemelerin tatları bir araya geldikten sonra ısıl işlem gören sosları 1 yıllık raf ömürleri ile tüm Pizza Pizza şubelerine gönderiliyor. Bu sayede tüm şubelerde aynı lezzeti tüketici ile buluşturuyor.

Tazeliği ve lezzetiyle ev yapımı hissi veren Pizza Pizza sosunun en büyük farkı; kullanılan domates oranı, kalitesi ve özel baharat karışımı olarak dikkat çekiyor. “Basit zordur” vizyonuyla yola çıkan Pizza Pizza, tüm kalite ve Ar-Ge süreçlerinde “en iyi margaritayı elde etmek” için çalışıyor ve en iyi hamur, en iyi mozarella ve en iyi pizza sosunu bir araya getiriyor.

Pizza Pizza Hakkında - İlk şubesini 1995 yılında İzmir Alsancak’ta açan Pizza Pizza, kullandığı farklı teknik, özel olarak üretilen pizza çeşitleri ve doyurucu menüleri ile İzmir’in en önemli markaları arasında yer alıyor. Pizza Pizza halen İzmir ve Ege Bölgesi başta olmak üzere, tüm Türkiye’de 45 ilde 133 şubede müşterilerine pizza keyfi yaşatıyor. Pizza Pizza’nın Azerbaycan, İran, Irak, Lübnan, Rusya ve Suudi Arabistan’da da 12 şubesi bulunuyor. Türkiye’nin en büyük yerli “pizza restoranlar zinciri” Pizza Pizza, hizmet kalitesindeki ve AR-GE çalışmalarındaki yüksek standardın sürdürülebilirliği için bütün üretimini İzmir’in Torbalı ilçesindeki tesislerinde gerçekleştiriyor.

Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe