Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yüksek performanslı ve esnek kullanımlı yeni indüksiyon ocakları

Gaggenau’nun esnek kullanımlı yeni indüksiyon ocakları, hızlı ve esnek yemek pişirme olanaklarını, düşük bir enerji tüketimiyle sunuyor.  He...

Gaggenau’nun esnek kullanımlı yeni indüksiyon ocakları, hızlı ve esnek yemek pişirme olanaklarını, düşük bir enerji tüketimiyle sunuyor. 

Hevesli aşçıların tüm gereksinimlerini yerine getiren indüksiyon ocaklar, çok küçük mutfaklarda dahi kullanılabiliyor. Pişirme kapları, yeni fonksiyonlar sayesinde, istendiği gibi konumlandırılabiliyor ve sıcaklıklarının ayarlanması amacıyla yerleri değiştirilebiliyor. Kızartma sensörü ile Teppan Yaki ve ızgara demiri, ürünlerin öne çıkan diğer unsurları arasında yer alıyor. İnovatif bir gösterge konsepti, çıkarılabilir manyetik düğmeye sahip Twist-Pad kumandasını çok basit ve sezgisel bir yapıya büründürüyor. Minimalist bir tasarıma sahip olan esnek kullanımlı indüksiyon ocaklar, yüzey üzerinde kullanılabiliyor veya yüzeye monte edilebiliyor. Yeni ürünler 2015’in Ekim ayından itibaren piyasaya sürülecek.

Beyaz ve turuncu renklerde net bir tasarıma sahip olan ve sadece kullanılabilen fonksiyonları gösteren yeni bir kumanda konsepti sayesinde ocaklar, kolay ve hassas bir şekilde kullanılabiliyor. Fonksiyonlar, Twist-Pad’a hafifçe dokunularak veya döndürülerek kontrol ediliyor. Temizlik yapılırken veya çocukların emniyetinin sağlanması gerektiğinde, manyetik düğme yerinden çıkarılarak alınıyor.

Yüksek işlevsellik ve esneklik
Mükemmel kızartma sonuçları ve tam pişirme dendiğinde, profesyonel yemek pişirme teknikleri akla gelir. Esnek kullanımlı indüksiyon ocaklar, profesyonel yemek pişirme tekniklerinin ev mutfaklarında hayata geçirilmesi için gerekli olan her şeyi sunuyor. Münferit ocak gözlerini birbirine bağlayan esnek kullanım fonksiyonu sayesinde, kızartma tenceresi gibi büyük pişirme kapları veya Teppan Yaki veya ızgara teknesi gibi aksesuarlar, bu yüzeyde esnek bir şekilde kullanılabiliyor.

Profesyoneller gibi yemek pişirme
Profesyonel aşçı fonksiyonu, yağda kızartma, haşlama yapılırken veya sos pişirilirken kullanılıyor. Profesyonel aşçı fonksiyonu ile, ocak yüzeyi, önceden üç farklı sıcaklık bölgesine ayarlanabiliyor ve pişirme kaplarının yerleri, tıpkı profesyonel mutfaklarda da olduğu gibi, biraz pişirmek veya pişirmeye devam etmek üzere değiştirilebiliyor. Bunun ötesinde, bu bölgelerin sıcaklıkları, ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Kızaran ürün sıcaklığının sabit kalmasını sağlayan kızartma sensörü fonksiyonu, daha sağlıklı ve daha mükemmel kızartma sonuçlarının alınmasını sağlıyor. Bu fonksiyon sayesinde, hem eşit oranlı bir kızarma oluşuyor, hem de kızartma yağı yanmıyor. İki booster fonksiyonu, güç seviyesini, kısa bir süreliğine maksimum seviyenin üzerine çıkarıyor. Bu fonksiyon, tencere veya tavalara özel olarak ayarlandığında, güçlü bir soteleme yapmayı veya büyük miktarlarda sıvıların hızlı bir şekilde kaynatılabilmesini mümkün kılıyor.

Birinci sınıf malzeme ve tasarım çeşitleri
Esnek kullanımlı Gaggenau CI 292/290/282/272/262 indüksiyon ocakları, 60, 70, 80 ve 90 cm genişliklerde mevcut. Ocaklar, iki veya üç adet esnek kullanımlı indüksiyon ocak yüzeyine sahip. Paslanmaz çelik çerçeveli veya çerçevesiz olarak mevcut olan ocaklar, yüzeye üzerinde veya yüzeye monte kullanılabiliyor.

Gaggenau çok yönlü, esnek kullanımlı indüksiyon ocakları ile, ev mutfaklarında profesyonel düzeyde yemek pişirme programını, her mutfakta kullanım olanağı sunan çok verimli bir çözümle genişletiyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok