Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Arzum’dan Kap İçinde Kap

Arzum, Maximin Kap İçinde Kap Doğrayıcı’sıyla kadınların hayatını kolaylaştırıyor. 1,5 litrelik büyük haznesi ve daha küçük porsiyonlar için...

Arzum, Maximin Kap İçinde Kap Doğrayıcı’sıyla kadınların hayatını kolaylaştırıyor. 1,5 litrelik büyük haznesi ve daha küçük porsiyonlar için 0.3 litrelik küçük haznesiyle iki farklı boyutta kolay kullanım imkanı sunuyor.

Küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratan Arzum, Maximin Kap İçinde Kap Doğrayıcı’sıyla kadınların hayatını kolaylaştırıyor. 1,5 litrelik büyük haznesi ve daha küçük porsiyonlar için 0.3 litrelik küçük haznesi bulunan Arzum Maximin Kap İçinde Kap Doğrayıcı, iki farklı boyutuyla kolay kullanım imkanı sunuyor.

Arzum Maximin Kap İçinde Kap Doğrayıcı, patentli çift katlı paslanmaz çelik bıçağı sayesinde her türlü sebze ve meyveyi sorunsuz parçalıyor. Küçük haznesi ile sarımsak gibi, yemeklerde az kullanılan yiyecekleri, büyük haznesiyle daha büyük boyuttaki yiyecekleri parçalayarak kokuları birbirine karıştırmıyor.

Arzum Maximin Kap İçinde Kap Doğrayıcı, çırpma diski sayesinde mayonez gibi kıvamlı sosları hazırlayabiliyor. Arzum Maximin Kap İçinde Kap Doğrayıcı’nın nar(kırımızı) ve inci(bronz) olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Hakkında:  Türkiye’de elektrikli ev aletleri sektörünün pazar lideri konumunda olan Arzum, 1966 yılında kuruldu. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat gerçekleştiren Arzum, gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım olmak üzere 6 ürün kategorisinde; 250’den fazla ürünü ile bulunuyor. Arzum’un uluslararası operasyonları Hong Kong’ta bulunan ofisi dışında dört kıtaya yayılan 30’a yakın ülkede sahip olduğu geniş dağıtım ağını kapsıyor. ‘Yenilikçi’, ‘tutkulu’, ‘samimi’ ve ‘özenli’ ‘ güvenilir” olmak şeklinde sıraladığı değerleriyle Arzum, kuruluşundan bu yana müşterilerine en iyi teknolojiyi ve ürünleri sunmakta. TGI Global’in araştırmasına göre Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 10 markası arasında yer alan Arzum ürünleri, Türkiye’de 10 milyondan fazla evde kullanılmaktadır.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe