Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hacıbey, misafirlerini özledikleri lezzetlerle buluşturuyor

“İstanbul Dönerciliği” şehir hayatının rutini içerisinde çok sayıda kişiyi, aynı anda, bekletmeden ve sunum ritüellerinden vazgeçmeden ağırl...

“İstanbul Dönerciliği” şehir hayatının rutini içerisinde çok sayıda kişiyi, aynı anda, bekletmeden ve sunum ritüellerinden vazgeçmeden ağırlayan yeni bir dönercilik konsepti olarak tanımlanıyor.

Hacıbey Döner Lokantası, Bursa’da 1950 yılında başlayan ve 1993-2013 yılları arasında 20 yıl Teşvikiye’de dönerciliğe devam eden 3. Kuşak İsmet Hacıbeyoğlu yönetimindeki profesyonel bir ekip tarafından, aynı anda 750 kişiye mükemmel servis vermek üzere tasarlandı. Hacıbey, salonda ve mutfakta yaklaşık 100 kişilik ekibi, akıllı binası, şık dekorasyonu, 100 araçlık özel otoparkı ve lezzet odaklı mönüsü ile şehre yeni bir müdavim mekânı olarak katıldı.

Ulusal bir lezzete dönüşen döneri kendi üslubuyla zenginleştirerek sunan Hacıbey Döner Lokantası’nda Döner Kebap ve Bursa Kebabı başrolde… Önceliğin dönerde olduğu menü, dönerin lezzetini tamamlayacak Hacıbey’e özel tatlarla destekleniyor.

Doğal ortamda beslenen ve özenle seçilen kuzu ve dana etleri yılların ustalık becerisiyle işlenerek döner haline getirilip, misafirlerin gözleri önünde odun ateşinde pişiriliyor. Hacıbey Döner Lokantası, iş modeli gereği özgün dekorasyonunu açık mutfak ile tamamlıyor.

Reçetesi İsmet Hacıbeyoğlu tarafından özel olarak hazırlanan özel sos ile marine edilip tereyağı ile servise sunulan Bursa Kebabı, mekânı Nişantaşı’ndan hatırlayanlar için özlenen bir tada kavuşmayı sağlıyor. Kara fırında sade, çörek otlu ve tam buğday unundan yapılan özel ekmeklerde servis edilen ekmek arası döneri, pilav üstü döneri ve lavaş döneri ile Hacıbey, İstanbul’un en lezzetli dönerini vadediyor. Hacıbey’in özel kebap sosuyla hazırlanan dönerleri, sosun et lezzetini bastırmaması özelliği, gurmeler ve damak tadına düşkün olanlar tarafından özellikle tercih ediliyor.

Zarif sunumları ile Patlıcan Ezmesi ve Balkan Ezmesi ikramları, gerçek et, veya sebze suyu kullanılarak hazırlanan çorbaları ve en düşük şeker oranı ile tam tadında hazırlanan özgün tatlıları, şıra, limonata ve şerbetleri ile Hacıbey, misafirlerini özledikleri lezzetlerle buluşturuyor.

Hacıbey, 65 yıllık tarihinde Bursa’dan sonra Türkiye’nin değişik illerinde ve son olarak İstanbul Teşvikiye şubesinde yıllarca faaliyet gösterdi ve bu zaman zarfında binlerce yerli ve yabancı turisti ağırladı. İsmet Hacıbeyoğlu, şimdi yeni yerinde “en iyi olma” iddiasını sürdürüyor. “İstanbul Dönerciliği”ni bir iş modeli olarak hayata geçiren İsmet Hacıbeyoğlu, belirlemiş olduğu standartlar ile hizmet kalitesini en üst düzeyde tutmayı hedefliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe