Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Holiday Inn İstanbul City mutfağında balık sezonu açıldı!

Eski İstanbul’un ruhunu taşıyan Holiday Inn İstanbul City, balık sezonunu açıyor; menüsünde birbirinden lezzetli balık yemeklerine yer veriy...

Eski İstanbul’un ruhunu taşıyan Holiday Inn İstanbul City, balık sezonunu açıyor; menüsünde birbirinden lezzetli balık yemeklerine yer veriyor

Holiday Inn İstanbul City içerisinde yer alan Naar Restoran, balık sezonu boyunca menüsüne birbirinden lezzetli balık yemekleri ekliyor. Hem lezzet hem sağlık sunan menü, günün her saatinde usta şefler tarafından hazırlanıyor.

Servis, enginar kalbi ve Akdeniz yeşillikleri ile hazırlanan zeytinyağlı enginar kalbi ile başlıyor. Ton balıklı salata, karides tava, ızgara somon balığı ve ıspanak yatağında levrek balığı filetosu arasından seçim yapılabiliyor.

Ton balıklı salata Akdeniz yeşillikleri, kiraz domates, mısır, soğan halkaları, turşu, kapari ile hazırlanıyor; sızma zeytin yağ limon sos ile servis ediliyor.

Karides tava ızgara mevsim sebzeleri, röşti patates ve vinaigrette sos ile sunulurken, ızgara somon balığı ıspanaklı patates püresi, tane hardal, mantar sote ve ızgara domates eşliğinde hem göze hem damaklara hitap ediyor. Ispanak yatağında levrek balığı filetosu ise tereyağlı köy patatesi ve balzamik sosla lezzetleniyor.

Son olarak ikram edilen, balık sofralarının baş tatlısı ‘ılık irmik helvası’ vanilyalı dondurma ile menüye tat katıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok