Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Restoranlar İçin Masa Yonetimi Sistemi

23 ülkede ve 1000’den fazla şehirde aktif olarak kullanılan, dünyanın en kapsamlı restoran keşif rehberi Zomato; Zomato Defter adını verdiği...

23 ülkede ve 1000’den fazla şehirde aktif olarak kullanılan, dünyanın en kapsamlı restoran keşif rehberi Zomato; Zomato Defter adını verdiği Masa Yönetimi sistemini 16 Kasım’da tüm dünyayla beraber Türkiye’de de aktif hale getirdi.

Eylül ayında düzenlediği Zomato Restoran Zirvesi’yle 600’ü aşkın restoran sahibi ve işletmecisini bir araya getirerek, yeme-içme sektörünün problem ve çözümlerini tartışma fırsatı sunan Zomato, işletmelerin operasyonel verimliliğinin artırılmasına destek olarak geliştirdiği Masa Yönetimi sistemiyle restoranlara detaylı bir performans yönetimi imkanı sağlamayı amaçlıyor.

Nisan ayında Amerikalı NextTable’ı satın alarak masa yönetimi ve rezervasyon alanında da yer alacağının güçlü sinyallerini veren Zomato, büyük çoğunluğu ABD’de olmak üzere 600’den fazla restoran tarafından aktif olarak kullanılıyor.

Restoranlar ve müşteriler arasında güçlü bir köprü olarak görülen Zomato, Masa Yönetimi sistemiyle çözüm ortağı olan restoranların; müşteri memnuniyetini artırmasını, müşteri iletişimini geliştirmesini, masaları ve rezervasyonları daha verimli yönetebilmesini ve online rezervasyon opsiyonu sayesinde rezervasyon kanallarını çeşitlendirerek yeni müşterilere ulaşmasını sağlamayı hedefliyor.

Zomato Masa Yönetimi sistemiyle ilgili özel olarak oluşturulan ekiplerle beraber restoranlara operasyonel eğitim desteği sunacaklarını vurgulayan Zomato Global Büyümeden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Ülke Müdürü Oytun Çalapöver, önümüzdeki aylarda buna benzer sistemlerle işletmere yönelik farklı çözümler sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Restoranlar için sürdürülebilir karlılığın ne kadar zor olduğuna ve bu nedenle de operasyonel verimliliğin gitgide önem kazandığına da değinen Çalapöver, “İşletmelerini operasyonel olarak profesyonelleştirebilen restoranların; hem verdikleri servis ve sundukları yemek, hem de yeni müşterilere ulaşabilme fırsatlarını daha efektif değerlendirmelerine yardımcı olmak adına, Zomato Restoran Zirvesinden sonra attığımız adımların ikincisi olarak Zomato Masa Yönetimi sistemini restoranların beğenisine sunuyoruz. Bu sistemle yeme-içe sektörüne büyük ölçüde fayda ve karlılık sağlayacağımıza eminiz" dedi.

Sözlerine 2016 yılı başında yerel karlılığa geçmeyi hedeflediklerini belirterek devam eden Çalapöver; “Zomato Türkiye’nin karlılık hedefindeki ilk önemli inisiyatiflerinden olan Masa Yönetimi, sektördeki konumumuzu güçlendirerek bundan sonraki süreçte de çözüm ortağı restoranların yanında olmamızı sağlayacak” diye ekledi.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe