Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Simit Sarayı İsveç’teki İlk Mağazasını Açtı

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren, yurt içi ve yurt dışındaki 300’e yakın mağazasında 10.000’e yakın...

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren, yurt içi ve yurt dışındaki 300’e yakın mağazasında 10.000’e yakın çalışanıyla her gün 650 bin kişiyi ağırlayan Simit Sarayı, İsveç’teki ilk mağazasını 12 Kasım 2015, Perşembe günü başkent Stockholm’ün en büyük ve en yeni alışveriş merkezi olan Mall of Skandinavia’da hizmete sundu.

Simit Sarayı lezzetlerini ulaştırdıkları her yeni ülkenin heyecanlarını daha da arttırdığını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Simit Sarayı olarak rotamıza yeni ülkeler ekleyerek geleneksel Türk lezzetlerimizi yeni ülke ve pazarlarla buluşturmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Simit Sarayı, bugün Türkiye'de başlayıp Avrupa, Amerika ve Ortadoğu'ya uzanan yolculuğunda, ulusal lezzetimiz simidi markalaştırarak global rekabette biz de varız diyebileceği bir noktaya geldi.

Uluslararası platformlarda Simit Sarayı’nı “Simit Sarayı tüm Türkiye'nin markası” diyerek tanıtırken, aslında ne denli ortak bir değeri dünyaya tanıttığımızı vurgulamak istiyoruz. 2015 yılı hedefimiz; yurt içi ve yurt dışında 457 mağazaya ulaşmak. 2018 yılında ise Türkiye’de 440, yurt dışında 560 olmak üzere toplam 1000 mağazaya ulaşacağız” dedi.

Stockholm’ün en yoğun caddelerinden biri olan Friends Arena Stadı yanında yer alan Kaiser’de açılan Stockholm Simit Sarayı’nın menüsünde; Nutelalı Simit, Füme Dilli Somon Simit ve Avakodolu Simit gibi farklı simit çeşitlerinin yanı sıra Simit Burger, Simit Pizza, mantı, köfte, erişte ve makarna çeşitleri, börek, poğaça, dürüm ve pide çeşitleri, pizzalar, ev tipi tatlı ve kurabiyeler, pastalar, Simit Sandwichler (Simit Sandwich Tuna, Simit Sandwich Cheddar & Turşu, Simit Sandwich Tavuklu) ve Baget Sandwich çeşitleri ile sıcak, soğuk içecekler yer alıyor
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok