Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

2016'nın moda renkleri pastalarda

Backhaus yenilediği kutlama ve özel pasta koleksiyonunda yılın en moda renkleri Rose Quartz ve Serenity’e yer verdi. Backhaus lezzetli ve şı...


Backhaus yenilediği kutlama ve özel pasta koleksiyonunda yılın en moda renkleri Rose Quartz ve Serenity’e yer verdi.


Backhaus lezzetli ve şık pastaları ile sofralara moda ve tat katmaya devam ediyor. Backhaus’un yenilenen pasta koleksiyonunda Pantone’nin belirlediği 2016 yılı renkleri Rose Quartz ve Serenity renkli pastalar ve cupcake’ler yerini aldı.

Backhaus, nişan, söz, düğün, doğum günü, Anneler Günü, çocuk ve bebek kutlamaları için özel hazırladığı pastaları taptaze ve günlük olarak üretiyor. Birbirinden renkli, orijinal ve geniş seçeneklere sahip Backhaus kutlama pastalarının yanı sıra sipariş üzerine kişinin isteğine bağlı farklı dekorlu veya resim baskılı pastalar da yapılıyor.


Backhaus ayrıca her gün taptaze ürettiği Devils, Muzlu Fındıklı Pasta, Siyah İnci, Çilek Bahçesi, Akşam Sohbeti ve benzeri çikolatalı, muzlu, çilekli birçok pasta seçeneği sunuyor.

Türkiye’nin en yenilikçi fırını olmakla beraber aynı zamanda modern ve leziz bir pastane olarak hizmet veren Backhaus, ekmeklerden keklere, kuru pastalardan pastalara ve makaron çeşitlerine kadar birçok modern ve geniş çeşitte lezzeti bir arada sunuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe